Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam męża ani dzieci

jaki jest sens życia kobiety, która nie ma męża, ani dzieci... ?????????????????

Polecane posty

Gość prawie mam 30 lat
ohohho ja tego nie mowie ale jak ci zle to poszukaj sobie ionnego temetu a nie dawaj rady typu "przestan narzekac i rpzeżywać".Po to autorka załozyła ten temet ze chciala sie wyżalić, ale zaraz znajdzie się taka co jej temet nie pasuje. Nie pasuje to szukaj innego , bardziej Optymistycznego.Powodzenia:)

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
ohohoho--> a ja widziałam efekty tego jak swoje myślenie przekazałam komuś innemu...i chyba lubię o tym mówić...no i lubię na forum popierać tych co według mnie mają rację :D

Gość te a ja mam 25 lat nie miałam
a mi się wydaje, że nie miłośc, tylko głupie intrygi:O Zakładacie tutaj dziennie 3 tysiące topików: odszedł do młodszej, zdradził, jest głupi, nie zarabia, zdradziłam go, on ma za małego, jak mu powiedzieć, że mi się nie podoba, itd. I czy to jest miłość?:O 99% ludzi żyje z kimś, żeby nie być samemu. Wy chcecie intryg i wydarzeń. Bo nie umiecie ich sobie same zapewnić. Jak są intrygi i wydarzenia, nie musicie myśleć, bo nie macie czasu. Wolicie byle jakiego patałacha, byle jaką pracę, byle jakie bachory, żeby tylko coś się działo:O To żałosne. ta "Nasza klasa", zdjęcia ze ślubów, chrzcin, mamuśki z wózkami przechwalające się, które dziecko zrobiło większą kupę. Ale tarzanie się w gó.wnie zwalnia od myślenia. Wiadomo- śmierdzi, to trzeba wyrzucić.

I nie mając szacunku do siebie, ani do innych ludzi nie możecie nawet przeczuwać, czym jest miłość.

** ** ** ** ** *** *** *** *** -ja bardzo rzadko udzielam się na forum,dzisiaj wyjątkowo,zazwyczaj wpadam tu tylko na jeden topick-tam,gdzie ludzie widzą pozytywne strony życia.

Gość prawie mam 30 lat
"To żałosne. ta "Nasza klasa", zdjęcia ze ślubów, chrzcin, mamuśki z wózkami przechwalające się, które dziecko zrobiło większą kupę." Jak troche dorośniesz to zmienisz na ten temet zdanie.

Dżina......> dlaczego ludzie zforum maja o tobie "takie : zdanie . ? przedstawa mi swoja wersje jesli możesz , bo nie wiem o co biega .

Gość GAJOWY GEJ
Tak macie racje nie ma milosci romantycznej na tym swiecie, zwiazki polegaja przede wszystkim na ucieczce od samotnosci. Dlatego ja ulozylem sobie zycie z moim psem rasy pitbull i zapycham go od tylu, co mu sie niezmiernie podoba!:) Baby mi nie potrzeba, wszystkie sa glupie a ich pipy wala z metra ryba!

** ** ** ** ** *** *** *** *** ---czasem drugi człowiek potrzebuje wsparcia i dobrego słowa,ale w tym przypadku ,żeby dogodzić musiałabym biadolić ,a to jest sprzeczne z moimi zasadami....

prawie mam 30 lat --pójdę,kiedy będę mieć na to ochotę,a nie kiedy ktoś mi pogrozi paluszkiem

uważaj moja droga, bo takie życzenia mogą się odwrócić w twoją stronę.. i to ty możesz jutro zostać kaleką. Ja ci życzę więcej rozumu i otrzyj jad z brody, bo ci dziury w bluzeczce wypali :D

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
no ja czasem biadolę...ale nie w tak poważnych sprawach...ehh..idę poszukać pozytywnego topiku, a autorka niech się martwi dalej

tak, tak, jak trochę podrosnę:classic_cool: Mam praktycznie tyle lat co ty, myślisz, ze jest jeszcze szansa, żebym za te 3-4 lata zmieniła się w taka marudną i zatuczoną, samotną raszple jak ty???:classic_cool:

---->Jankesa Nie ludzie z forum tylko jakaś jedna obłąkana istota..:D Brakuje jej bolca i świruje..ehhh samo życie

Co masz do mnie?Dlaczego uważasz,że jestem żałosną mamuską i na dodatek mam sprawdzać komórkę"mojego dziwkarza"?Jeśli Ciebie wszyscy puszczają kantem to Twój problem,nie mój.Nigdy nie czytam cudzej korespondencji.To uwłaczające.A komentarz,że moje dziecko może mieć białaczkę...weź się lecz,psycholu.

jaki jest sens życia kobiety, która nie ma męża, ani dzieci... ????????????????? --nie ma sensu takie życie! I tym przytaknięciem,mam nadzieję, spełniam oczekiwania autorki.

Gość prawie mam 30 lat
ohohoho i mam nadzieje ze teraz juz opuscisz ten topik i znajdziesz temet tryskający radością.

Gość podsumowując
twoje życie nie ma najmniejszego sensu, nikt cię nie chce, a że jesteś marudna, męcząca i wszyscy uciekają z twojego topiku, masz marne szanse na znalezienie jakiegoś desperata. Więc susz się w spokoju i samotności🖐️

amita ---nie daj się wciągnąć,lepiej prywatność zostawić poza forum

O matko,jak ludzie potrafią być beznadziejni.Szkoda słów,człowiek chce coś powiedzieć,to od razu go zbluzgają.

Gość podsumowując
dajcie spokój, autorka topiku musi już zacząć swoją samotną, starczą toaletę, a potem iść spać, jak na starą panne przystało, w zimnym łóżku, w koszuli nocnej po kostki:D

Gość prawie mam 30 lat
amita ohhohoh robi dokladnie to samo.Autorka zalozyla topik a ta wyjezdza z tekstami zeby przestała przeżywać. Kuzwa nie pasi to wynocha a nie prawić kazania

prawie mam 30 lat ---to nie kwestia tematu tryskającego radością,a niereformowalnych ludzi,którym odpowiada stan dołowania się i wciągania w to innych. A co co się tak do mnie przyczepiłaś? Wypowiadaj swoją filozofię życia,masz do niej prawo.Ale swoje nauczycielskie zapędy i frustracje skieruj w innym kierunku.

Czasem miewam ludzkie uczucia i się wypowiem na kafe.Coraz częściej przekonuję się,że nie warto.

Gość dajcie spokój
przecież panna jest żałosna:O W zasadzie to stara baba. I co się dziwić, że nikogo nie ma. Na takie smętne kluski faceci nie zwracają uwagi, bo nie ma po co:O Co można robić z taką wiecznie skrzywiona laską?

Gość prawie mam 30 lat
Sluchaj no to ze ty masz switny humor to pozazdroscic ale autorka i naprzykład rowniez ja dzis takiego humoru nie mamy.Czy ty nie masz czasami dnia kiedy chcesz sobie ponarzekać??nie masz???? Jeszcze raz mówie nie pasuje to idzicie na inny temet. Wlasnie ot cała kafeteria.Ktoś zakłąda topik i zaraz atakuja go tacy jak ohohohoh

amita Jak sama widzisz,nie warto.Ale nie jest to regułą.Forum to miejsce przypadkowe i ,czasem,zaufanie do drugiego człowieka może być zgubne.

Dlaczego żałosna? Człowiek jednak jest zwierzęciem stadnym.

prawie mam 30 lat a mnie Twój zły humorek nie obchodzi,bo to nie kwestia złego humoru a zgryżliwej osobowości.