Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszonaaa

jaka szansa?

Polecane posty

Gość przestraszonaaa

wiem, że nie jesteście medium i nie powiecie mi na pewno, ale chcę się dowiedzieć jak Wy to widzicie. i jaka jest szansa. kochaliśmy się z moim facetem dzień po okresie. w prezerwatywie. wyszedł ze mnie i sam skończył po czym zauważyliśmy, że gumka była pęknięta. na 100% skończył poza mną, ale nie wiemy czy pękła we mnie czy już poza mną. a przecież w wydzielinie przed wytryskiem też są plemniki. 2 godziny po stosunku wzięłam postinor duo. a 12 h później drugą tabletkę. jaka jest Waszym zdaniem szansa, że mogę być w ciąży?

Gość hmhmhmmh
jesteś w ciąży :classic_cool:

Gość agagaaaa
nieiwelka

Gość kielczankahanka
nie jesteś w ciąży. to nie wróżba. po prostu fakt. kupujcie dobre prezerwatywy w aptekach. nigdy tanich gumek z kiosku. nauczcie się dobrze zakładać kondom. od 16 lat uzywamy wyłącznie prezerwatyw i nigdy nam nie pękła.

Gość przestraszonaaa
uważam, że ta szansa jest mała, ale wole się upewniać bo przerażenie ejdnak zjada od środka. co do prezerwatyw- używamy durexów. jestem w szoku, że pękła. bo zdarzało nam się użyć gorszych gumek i wszystko było w porządku.

Gość kurde 11111
oj te dzieci naogladaja sie filmow dla doroslych a potem przerzywaja nie wiadomo co.

Gość kielczankahanka
my też używamy durexów. tych ekstra cienkich. trzeba też w czasie zakładania trzymać pazury i zęby z daleka.;)

Gość przestraszonaaa
dzieckiem już nie jestem. ciąża też nie byłaby dla mnie tragedią jednak uważam, że bez finansów bez sensu decydować się na dziecko. nie napisałam tu, żeby mnie moralizować, ale dlatego, że mam obawy

Gość nie jesteś w ciąży wyluzuj

Gość przestraszonaaa
a wiecie może coś o skutkach ubocznych postinoru? czy któraś z Was odczuła to na własnej skórze?

Gość oajjajaaaaaaa
nie dość, że (najprawdopodobniej) dni niepłodne, to jeszcze wytrysko poza.. i prezerwatywa, która możliwe, że pękła poza tobą. w dodatku..postinor duo;] czym się martwisz? po co się za to bierzesz,jak później trujesz się. żal.

Gość kurde 11111
no wlasnie nie rozumiem takich dziewczyn co przezywaja na calym forum pogadaj sobie z mamusia napewno cos ci doradzi.

Gość przestraszonaaa
ja zauważam, że spora część osób na tym forum jest tylko po to, żeby dogryzać. nie jestem głupią dziewuchą, ale szukałam rady. w zamian jeszcze mnie kopiecie po dupie. tak to jest prosić o pomoc;)

Gość mkksjjjjjjjjjj
A jaka jest szansa ze kochajac sie 2 dni po okresie zajdzie sie w ciaze, jeden kalkulator mowil ze juz mialam dni plodne drugi ze nie.

Gość przestraszonaaa
no właśnie to, że jeden dzień czy dwa nic nie znaczy, bo to zalezy od regularności. dlatego się obawiam.

Gość przestraszona jestes glupia
i tyle na temat.

Gość przestraszonaaa
bardzo wnikliwa opinia na podstawie jednego topicu;) pozdrawiam