Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bababetix

kto idzie dzis na dyskoteke?

Polecane posty

Gość ja ide
bay bay mam 20zl a mietek juz wybiera zgnile owoce z kp 4 ojj bedzie sie dzialo melanze pod biedra to jest to :d

Gość ja ide
dobra spadam:Dpod ta biedrone jak mowisz,pozdro podszywaczu🌻

Gość ja ide
pozdro pozdro :classic_cool:

Gość bababetix
ci podszywacze naprawde denerwuja. ale ze ludzom sie to jeszcze nie znudzilo...az sie dziwie. no...no... troszke sie zmienilo sadzac z waszego opisu chodzi mi o ubior. jeszcze nie wiem czy pojde. a jesli nie wypali i nie pojde to opowiecie co nieco o tym jak u was bylo co? ale po dysce,nie? a tymczasem szykujcie sie .......

Gość bababetix
eeeeeeeeeeeeee...nie bylam. kazdy narzekal na brak kasy.....ale bylam w barze i tez bylo ok. a wy byliscie na imprezie????? fajnie bylo?

Gość ja ide
ja bylam i wlasnie wstalam:)wrocilam po 3,dawno tak dlugo nie bylam i nawet moglabym zostac dluzej,tylko znajomi chcieli jechac do domu:(ale sie nawet pobawilam

Gość bertklaska
a do kosciola idziecie

Gość bababetix
ja ide trza sie wyspowiadac z wczorajszej penetracji odbytu w wc :classic_cool:

Gość ja ide
niestety do kosciola nie ide

Gość dlaczego niestety

Gość ja ide
niestety bo ksiądz to przystojniak i czasem mnie przelatuje po mszy

Gość dlaczego niestety
jasne jasne taki kit

Gość dlaczego niestety
znaczy sie kit ket moje ulobione chipsy

Gość ja ide
dlaczego niestety?podszyw juz ci odpowiedzial,nie chodze ogolnie do koscola odkad rozjebalo mnie jedno kazanie,postanowilam juz nie chodzic.Jakies sluby itd.to chodze

Gość ja ide
bo na ślubach można fajnych facetów poderwać

Gość dlaczego niestety
ja to chodze co niedziela siadam w 1 lawce i wpierdalam kitty cat az uszy mi sie trzesa:classic_cool:

Gość ja ide
taka radoche sprawiaja wam te podszywania:Dciesze sie,ze tak niewiele potrafi wam sprawic radosc🌼

Gość podszyffff
sprobuj niezla pompa jest :D

Gość bababetix
podemnie tez sie ktos podszyl! nawet ten podszywacz nie umie uwaznie czytac!!!!bo przeciez nie moglam seksic sie w WC skoro nie bylam na dyskotece!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aA JA IDE!!!-------> to wlasciwie do ktorej bylas zazwyczaj na dysce? bo pisalas ze do 3 dzis bylas to i tak krotko. no a jakiegos kolesia poderwalas??

hehe,przewaznie jestesmy tak do 2/1,zalezy o ktorej wyjdziemy,a co do kolesia to spodobal mi sie taki normalny chlopak:Pnawiazalismy kontakt wzrokowy,usmiechalismy sie do siebie i w tym momencie moi znajomi postanowili isc do domu:odlatego chcialam zostac dluzej,a tak mi sie spodobal,mial w sobie cos takiego:oa tak to same balwany,te teksty zalosne:ono a na samym poczatku jak stalam sama przed wejsciem(bo czekalam na znajomych)to podszedl taki przystojniak i zaprosil mnie na drinka,odmowilam bo czekalam na nich,ale fajny byl,kolejna okazja przepadla,moze to byla milosc mojego zycia:Ptak wiec z jednej strony glupio chodzic w grupie bo koles raczej nie podchodzi i nie zagada tylko sie czaji,no ale sama bym nie szla.A Ty czemu jednak nie poszlas??

Gość bababetix
szkoda gadac jak sie pytalam to wszyscy mieli isc a potem sie okazalo ze kasy nie maja a to co innego w planach itd......... pewno za starzy jestasmy!! < niestety> a ten koles jesli to byla milosc twojego zycia to napewno go jeszcze kiedys spotkasz.. moze na innej imprezie w nastepna sobote. a czemu zawsze tylko do 21 jestes? rodzice kaza byc tak wczesnie? a nachlalas sie kapeczkę??

Bababetix:Dmialam na mysli,ze zostaje tak przewaznie do 1 lub 2 w nocy:Dnie do 21:D,za tydz.tez chce isc ale nikt nie chce:oco wy ludzie bawic sie nie chcecie:o

a poza tym jestem juz w takim wieku,ze nie mam ograniczen jesli chodzi o powroty do domu:)jedyny zakaz to branie auta na noc:o

Gość bababetix
to sorki mylnelam sie troszke i zle cie zrozumialam.no to rozumiem jak bawisz sie do 1 czy 2!!!!!!!!!!!!!!! moze ja teraz w ta sobote pojde...niewiem. zobaczymy .