Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielcia 00

Facet nie chce mówic o onaniźmie

Polecane posty

Gość anielcia 00

Uwaga - to nie temat dla zatwardziałych dziewic, prawiczków i osob które boją sie seksu, bo się zgorszą. :) Od jakiegoś (dłuższego) czasu spotykam się z facetem. Ja zawsze bylam osobą bardzo otwartą, chętnie rozmawiałam o seksie. Poza tym nasze pieszczoty już dawno stały się bardzo odważne, chociaż jeszcze się nie kochaliśmy. Generalnie to on mówi mi o wszystkim - czego by chciał, co lubi. Nazywa rzeczy po imieniu i także nie ma problemów z mówieniem o tym. Dodatkowo, gdy się nie widzimy, a rozmawiamy przez telefon, prowadzimy bardzo gorące, wręcz erotyczne rozmowy typu "co ci zrobię jak cię złapię". Ja mu bez problemu mówię że czasami się sama pieszczę myśląc o nim. Jego chyba to podnieca.. ale jest problem odwrotny. Nie chce mi powiedzieć o sobie. Gdy pytam go czy robil coś sobie, nagle się zacina i milczy, a czasami wręcz obraża. Twierdzi że to jego prywatny teren i nigdy mi o tym nie powie. Nie rozumiem tego? Zrozumiałabym że wstydziłby się powiedzieć lasce, która ma inny stosunek do seksu, która uważa że onanizm to grzech i sama tego nie robi, ale tak?

Gość to zrozum
faceci nie lubią o tym mówić dla swojej kobiety i to bardzo więc nie ciągnij go za język bo nie warto

Gość gdssfhjjd
nie kazdy lubi gadac o tych rzeczach debilko. daj mu spokoj, nie chce, niech nie gada. a ty zmadrzej

Oto definicja inteligentnej kobiety z problemami:P

ma takie zyczenie, co Ci szkodzi przyjąć to do wiadomości, przecież jest wolnym człowiekiem, musi zachowaćswój własny teren, nawet jeśli Cię to wkurza:)