Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toznowuja

pasta cukrowa- zalamana jestem..

Polecane posty

kurczę, może się skuszę... dobra "dajcie spokój " --- powiedz mi jeszcze na ile masz gładź ?? czy się opłaca...

Gość Fafanjhh
DLA MNIE TO DOCYC KREPUJąCE. Bo aj własnie mam problem nie z okolicami bikini a całym łonem :P i nie umiem tam sie wydepilowac. A jak sie ogole to cholera boli po 2 dniach i denerwuja mnie te odrosty :O Chyba kiedys sobie zainwestuje w laser raz na zawsze :D

wiem własnie, kolezanka miala takie przeboje z kosmetyczką...poszla do niej pierwszy raz i chciala wydepilować się cała...porażka, co ona jej tam nawywijała :O...włoski nadal były..

Gość dajcie spokojj
chyba to sprawa indywidualna jesli chodzi o wzrost, jesli chodzi o mnie na jakies 3 tyg. / m-c starcza a jeszcze wazna sprawa to ze te odrosniete wlosy sa o wiele ciensze! a to duzy plus . Choc wiem, tez jak bym znowu zaprzestala tej depilacja to niestety po dluzszym zapuszczaniu znowu by sie wlosy wzmacnily i pogrubily. Tak zauwazylam po jakichs 2 m-c wlosy nawet te depilowane woskiem, grubieja i czarnieja ponownie heh.

Gość dajcie spokojj
cena od 25 do 45 .

Gość dajcie spokojj
u mnie odrastaja mniej wiecej po 3 tyg. 🖐️

aaa np. jak się goliłas golarką , to po jakim czasie były już kłujki ?? może tak bym zmierzyłą to :)

Gość dajcie spokojj
oj maszynka jak sie gole to i na nastepny dzien miam odrosniete wlosy :o niestety ale mi bardzo szybko odrastaja. acha pelna brazyliana ( depilacja wszytkiego z okolicami odbytu) kosztuje gdzie niegdzie nawet i 80 zl. wiec drogo :( ale sa i kosmetyczki gdzie mozna i znalezc za 50. ( zalezy gdzie sie robi i ile macie wlosow) a teraz naprawde lece. milego dnia . papa 🌼

Gość Ewelina122
ja wszystko załatwiam depilatorem. nogi (łydki, uda), pachy, i całe krocze. pierwszy raz bolało, ale przecierpiałam i dobrnelam do konca, nastepne razy juz nie bola, no i mam z glowy depilacje na jakis miesiac, a potem i tak odrastaja wloski slabsze

Gość a słuchajcie dziewczyny
czy kosmetyczka depiluje woskiem też wargi, czy tylko samo łono ???

Gość jajniczek
niestety też nie jestem zadowolona z pasty cukrowej. kupiłam na allegro i niestety żałuje. zastosowałam tą paste na różne sposoby i niestety nic. nie wiele włosków się oderwało. szybciej i chętniej odchodziły te krótkie włoski a nie te długie. ogólnie na nie i zazdroszcze kobietą, które same potrafią sobie zrobić tą paste i cieszą się głatkością nóg przez długi czas :)