Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaznudzonaaaa

czy robie zle..?

Polecane posty

Gość onaznudzonaaaa

umowiłam sie z dwoma chlopakami z netu dzien po dniu i niewiem czy dobrze robie obaj maja nadzieje ze cos wiecej niz przyjaz jak myslicie czy to fair?

Gość onaznudzonaaaa
no własnie niewiem :/ i kurcze jak mam spławic ktoregos potem jak cos?

Gość onaznudzonaaaaaaa
up

Gość a ja na to ze kfjsdnb
wiedzialas jak sie umowic z dwoma naraz , to i bedziesz wiedziala jak ich sie pozbyc...zalosne.........na pewno spryciula jestes :) hahahahah

Teraz o tym nie myśl. Może po spotkaniu się okaże, że nie będzie kogo spławić bo to oni będą to chcieli zrobić :P A jeśli już spławić to normalnie. Nie jesteś zainteresowana dalszą znajomością i już.

stawiam na to ,ze to oni beda chcieli ja splawic...wyrachowanie jest moze ok, ale do pewnych granic!

Gość onaznudzonaaaaaaa
czemu mowicie ze wyrachowanie? nie umawiałam sie nigdy wczesniej z zadnym chłopakiem i chce sprobowac po prostu jak to jest:/

Gość już tam wyrachowanie
oni też pewnie z kilkoma sie umawiają, no sorry ale umówienie sie na spotkanie jeszcze o niczym nie swiadczy.

Gość onaznudzonaaaaaaa
w sumie racja mam nadzieje ze zaden nie jest walnietym zboczencem jak to na czatach bywa heh

No właśnie. Też nie sądzę, żeby to było wyrachowanie. To chyba oczywiste, że pierwsze zapoznawcze spotkanie może być ostatnim nie ? Nie popadajmy w przesadę :)

Gość sie zobaczy
:classic_cool:

Gość onaznudzonaaaaaaa
no dokładnie sie zobaczy:)

ale po co to pytanie czy to fair??pytanie wydaje mi sie smieszne faceci tez umawiaja sie z kilkoma dziewczynami jednoczesnie..wiec powstaje pytanie kolejne skoro wszyscy zdradzaja to i ja mam zdradzac?? popadlam w przesade piszac o wyrachowaniu..to prawda.. ale mialam wrazenie, ze pytanie jest tendencyjne i prowokacyjne zarazem

Gość onaznudzonaaaaaaa
nie jest prowokacyjne ale kiedys sie przyjeło ze nalezy sie umawiac z jednym a jak nic z tego nie bedzie to dopiero z nastepnym ja chcac zaoszczedzic czas umowiłam sie z dwoma i na tym polega moj dylemat czy tak powinnam robic

Z tym zdradzaniem też lekka przesada w sumie :) To zwykłe spotkanie. Nie dorabiajmy jakiejś ideologii do tego. Spotkanie do niczego nie zobowiązuje więc na dobrą sprawę mogłaby się z 5 w jednym dniu umówić. Tak naprawdę nikogo przy tym nie krzywdzi i nie oszukuje. No chyba, że każdemu napisałaś, że jest jedynym z którym się spotykasz to już inna sprawa. :P

jestem daleka od stereotypow...i myslenia tymi kategoriami, ze skoro cos sie przyjelo to nadal nalezy chodzic tymi sciezkami zaoszczedzisz sobie czasu ..to pewne!!:)!w takim razie dobrej zabawy zycze:)a moze po randkach napiszesz kolejny topik pt. ktory lepszy??pomocy;)

nie dorabiam ideologii..nasunela mi sie taka mysl po przeczytaniu zdan-ze faceci tez sie umawiaja z dwiema dziewczynami..wiec dlaczego kobiety nie moga!poza tym o zdradzie napisalam w kontekscie bardziej ogolnym, nie robiac podzialu na mezczyzn i kobiety..kto wiecej, kto czesciej..to ze ktos cos robi, nie znaczy ze ja musze...taka byla moja mysl

Gość A ja na to jak na lato
Taka była twoja myśl tylko podałaś zbyt skrajny przykład by to zobrazować. Normalne :) Ja cię czaję :)

Gość nie robisz zle
nic Cie z tymi osobnikami narazie nie laczy...