Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoly

Prosze o porade

Polecane posty

Gość wesoly

Wiem że to dziwne co pisze... Ale mam 15 lat. Moja dziewczyna ma prawie 15. Uprawiamy petting. I można zajść w taki sposób w ciąże? Np. przenieść ręką plemnik. Nigdy nie uprawialiśmy sexu. Tylko wkładałem jej palec do ci***. Nasi rodzice nie pozwalają nam się spotykać i w ogóle są wrogo do nas nastawieni. Nie wiem co bym zrobił jeśli ona byłaby w ciąży. Matka chyba by mnie żywcem ze skóry obdarła. Jak na samą wieść ze się z nią spotkałem nie odzywa się 2 dni. Chcemy dziecko. Wiem, że to za wcześnie i raczej uważamy. Dzisiaj wypada jej okres, ma już pierwsze objawy. Test robiła we wtorek 13 maja. Wyszedł negatywny. Wierzyć temu wynikowi?

Jak najbardziej tak:) a miałeś wytrysk? bo jesli w ogóle nie to ja nie wiem skąd Ci się wzięły te obawy:)

Gość wesoly
Wytrysku nie miałem. A jeśli nawet mam to wycieram rękę w chusteczkę higieniczna. I później dopiero

Więc nie masz się o co martwić. Nie było takiej mozliwości nawet. W ciąże tak w ogóle nie jest wcale łatwo zajść z tego co wiem. A tak nawiasem intryguje mnie to, że chcecie mieć dziecko. Dobrze to zrozumiałam? Tzn. nie teraz ale bliskiej przyszłości?

Gość wesoly
No teraz nie chcemy. Ja nie chce teraz na pewno. Za kilka lat tak. Mam swoje marzenia. Najpierw chciałbym mieć za co utrzymać rodzinę i dzieci. Później dopiero mieć dzieci. Chciałbym skończyć normalnie szkołę i studia. Czyli nawet jeśli miałem wytrysk to nie ma obaw jeśli wytarłem rękę? Dzięki za pomoc:D Czuje się trochę bardziej spokojny. Ale nie do końca.

Gość zaaaaaaafff
"Nie wiem co bym zrobił jeśli ona byłaby w ciąży. Matka chyba by mnie żywcem ze skóry obdarła. " To może nie wkladaj chłoptasiu palca tam, gdzie nie powinieneś???

Nie ma obaw, tym bardzej, że dziewczyna robiła test i wyszedł negatywny. Testy sa po to, żeby upewniać w przekonaniu, a nie jak niektóre to robą - wykonują ich 8, sa negatywne, ale tamte wariatki ciągle histeryzują i gitarę zawracaja na forum. Wiadomo o kogo mi chodzi :D

Gość wesoly
Czytałem że test powinno się robić zaraz po okresie. A robiła tydzień przed. I czy mógłby być nieprawdziwy wynik? Bo ja już nie wiem co robić. Nie śpię w nocy tylko myślę i się martwię... Ja chcę jeszcze normalnie żyć

Gość wesoly
Sexu nie uprawialem!!!

Niezaleznie kiedy kiedy kobieta robi test, ważne żeby dobrała dla siebie odpowiedni, tzn. chodzi tu o czas. Zapewne Twoja luba wzięła wykrywający wczesną ciążę (6 dni po zapłodnieniu wykazuje ciążę) i bardzo dobrze. Jak dla mnie nic się takiego nie stało. s fuuuuuu--->on nie uprawiał sexu tylko petting

Gość wesoly
No to był takie test po 6 dniach. Takie różowe pudełko. Taki bobas na nim i kobieta. Wiem bo sam kupowałem:D Ja się jednak trochę martwię, nawet bardzo. Wykończę tym swoją dziewczynę... Ale ja tak nie potrafię... Boję się i to bardzo... Teraz tylko czekam na okres Jeśli się pojawi to 100 % pewności że nie jest? Czytałem że okres może też być gdy jest ciąża

Ojjj proszę, tylko Ty mnie nie dobijaj tym stwierdzeniem, że okres można mieć w ciąży. Jedna dziewczyna schizuje tak od 9 tygodni kiedy petting uprawiała, a wykonała 8 testów (negatywne) i dostała 3 okresy. Nonsens. W czasie ciąży co najwyżej i baaaardzo rzadko kiedy występuje plamienie, ale plamienie od normalnego (zazwyczaj obfitego) krwawienia Twoja dziewczyna mam nadzieję umie odróżnić. A tak w ogóle jeśli ją będziesz męczył niepewnością i pytaniami to sama popadnie w stres i okresu szybko się nie doczekacie. Ja właśnie jestem w takiej sytuacji-bo też panikowałam o ciążę, a teraz czekam już 4 dzień na miesiączkę, ale to nie temat dla nas:D Nie martw się! To tylko petting! Przez niewinne zabawy nie można zmajstrować dzidziusia! To nie takie proste... a poza tym gdybyś miał wtedy na palcach plemniki to miałyby małe szanse dostać się tam gdzie trzeba, ponieważ były osłabione tym że opuściły swoje środowisko(czyli wyszły na zewnątrz), a na dodatek ta chusteczka. SPOKOJNIE

Gość maxfela house
wiecie co , zycze wszystkim tym którzy czekają na okres zeby go dostały, ja tez czekalam , dzis mam trzeci okres od tego pettingu , ja niemówie na 100% ze mozna miec okres w ciazy , tylko mówie ze czytalam o tym ze do 8 m-ca okres mozna miec

Gość maxfela house
i dlatego ciagle schizy

To właśnie ona. Ach...Maxfel przestan już straszyć ludzi, skończ z tą schizą. Zachowja ją dla siebie bo jak chyba zauważyłaś prawire każdy na forum już Cie rozpoznaje. Idź do tego ginekologa skoro nic Ci nie daje spokoju.

Gość maxfela house
zielonkawa , aty jak myslisz ? moge obawiac sie ciazy czy nie

Gość maxfela house
aha i czytalam wiele forum ze przez peting mozna zajsc

nie! nie możesz się obawiać, a wesoły na pewno nie zapołodnił swojej panny. WSZYSTKO JUZ JASNE? Co za natręt-Pesymistka... Wiesz co właśnie zrobiłaś? Wprowadziłaś pewnie w stres chłopaka który do tego nie ma ABSOLUTNIE żadnych powodow. Chore to wszystko. Wesoły ja radzę Ci jej nie słuchać, a jeśli teraz masz wątpliwośc po tym co przeczytałes u niej to.....nie wiem. acha...zobaczysz nadejdzie ten jej okres i przynajmniej Ty się nie stresuj bezpodstawnie

Gość maxfela house
a co ja mam powiedziec , jak czekalam na okres to ktos mi to samo podrzucił ,

Gość wyszłamz pokoju
to sa bzdury , NIEMA OKRESU W CIAZY

Gość wesoly
Może i nie ma:) Niedługo się okarze jak to jest. Już objawy okresu są:D

Gość wesoly
Przez ta maxfela house znowu się zacząłem bać. Chyba zrobimy jeszcze jeden test po okresie(jesli będzie). Oszaleje chyba z tej niepewności.

Gość wesoly
Chciałbym uwierzyć i być pewnym że nie jest w ciąży...

Gość wesoly
Tyle się tutaj naczytałem ze ostatnio 5 z biologii dostałem... Jakaś zaleta:p Ale nadal mnie męczy strach:(