Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albo ja jestem pechowa

samce to śmiecie

Polecane posty

Gość surykotka
to nie jest miarodajny przyklad...zona wiedzac, ze jej facet ma problemy z erekcja powinna przede wszystkim z nim o tym porozmawiac (najdelikatniej jak sie da) i starac sie razem rozwiazac ten problem... pojawienie sie kogos, kto moze jej dac wiecej niz maz niczego nie tlumaczy...sa rozne sposoby zadowalania sie nawzajem, nie tylko przez stosunek, a jesli zona tego nie rozumie- dla mnie wyglada na niezla egoistke... nie tlumaczy jej wcale to, ze jej maz "nie moze"...to takie szukanie usprawiedliwienia na sile... jak napisalam wczesniej- nie zrozumiem zdrady nigdy, jakikolwiek by nie byl jej "powod". prawdziwa milosc polega na byciu z kims "pomimo czegos" a nie za cos, inaczej jest to czysty egoizm, czyt. chec zysku i tyle.

Gość ofe rma
"prawdziwa milosc polega na byciu z kims "pomimo czegos" a nie za cos" he he he he a to dobre.

surykotka \"zona wiedzac, ze jej facet ma problemy z erekcja powinna przede wszystkim z nim o tym porozmawiac\" W podanym przykładzie żona NIE WIE o kłopotach męża, dlatego o tym nie rozmawiają. Często faceci nie przyznają się, bo godzi to w ich poczucie bycia supersamcem. Próba \"przeczekania\" kłopotów przez faceta i unikanie przez niego zbliżeń może skutkować zdradą w wykonaniu żony, która czuje się odtrącona. \"prawdziwa milosc polega na byciu z kims \"pomimo czegos\" a nie za cos\" Istota miłości wg Monty Pythona:D Chcę być twoim mężem:) Kochaj mnie POMIMO TEGO, że piję, palę, kradnę i przeklinam a nawet gram w szachy zamiast uprawiać seks:) A NIE ZA TO, że jestem dobry, odpowiedzialny, troskliwy, przystojny i bogaty. :D:D:D Juz cię lubię.

Gość ofe rma
no ale o co ci chodzi? jak facet nie posiadał zupełnie jaj, godnosci i szacunku dla samego siebie to ma to, na co zasłużył. jak kto głupi to jego problem. dotyczy to tak samo kobiet jak i mężczyzn.