Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bababetix

MOJ KOCHANEK....i sex w aucie!!!

Polecane posty

Gość bababetix

mam chlopaka ,a umowilam sie z innym kolesiem na sex . taki bez zobowiazań. umowilismy sie o tej i o tej...... ze pojedziemy gdzies i sie bedziemy poprostu kochac. on ma dziewczyna sa razem 3 lata ja chlopaka jestesmy rok ze soba. a tak mi sie podoba ze normalnie .... szok! tez ktos tak mial? taki sex w samochodzie ...albo chociaz sex bez zobowiazan?

Gość uehjaksdkue
co za dzivvka z Ciebie :o wspolczuje Twojemu chlopakowi kurvvy za dziewczyne.

Gość he he he
seks bez zobowiązan... bez uczuć... jak zwierzęta.

Gość facet_gangsta
KOBIETO! Nie krzywdź swojego chłopaka :( Dlaczego on ma cierpiec i tamtego dziewczyna? Nie możesz zrobic tego z nim? To zwykła zdrada! Seks bez zobowiązan.. Czyli umawiasz sie z innymi bo Twoj nie może tego zrobic z jakiegoś powodu?

Powiem tak.... Sex w samochodzie = miodzio :D Sex bez zobowiązań = kto co lubi :D A zdrada = nie toleruję tego, ale każdy ma własne sumienie i podąża za nim...

Gość bababetix
zartowalam....bylam ciekawa jak zaeagujecie. myslalam ze tak zareagujecie!!

Gość okah
ale suchar o.O

Gość slaski123op.pl
Ja tak mam i jest zajebiscie moja kochanka zawsze robi mi loda na poczatku potem mocno ja wale od tylca robie jej glebokie wsady do kazdej dziurki bo ona to lubi a ja jest zajebiscie zadowolony a na koniec znow gleboki lodzik po same jaja z polykiem az do ostatniej kropli ja mam laske ona ma faceta iale lubimy tak samo sie bzykac bo niekazdy sie w luzku zgadza

Gość aenitea
Ja uważam że ten temat jeszt bardzo szeroki i należy zwrócić uwagę na to że urozmaicenia są jak najbardziej zdrowe ba! nie należy żyć w ciągu z jednym(jedną) partnerem (partnerką) Sama wiem z doświadczenia że jest to sposób na złagodzenie własnych problemów warto nie mieć przy okazji sumienia bo to rujnuje takie "kochankowe" związki i te które uważamy za ważne również. Innymi słowy nie uważam że dziwką jest każdy kto sypia z więcej niż jedną osobą. Są to ludzie odważni i otwarci... Ale to już wedle uznania...