Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny mążż

zdradziłeem??

Polecane posty

Gość smutny mążż

Meczy mnie jeden problem..mianowicie ostatnio bylem na popijawce w pracy..i za dużo wypiłem..znalazłem sie z moją dobra koleżanka z pracy w dość dwuznacznej sytuacji..całowaliśmy sie..i raz w nią wszedłem.. po czym opanowałem żądzę( mam żonę) przeprosiłem powedziałem ze nie chce zdradzać i nie mogę...i wyszedłem. zmieniłem prace...żona kocham bardzo- tylko czy to byla zdrada? Minęło już 5 miesięcy od tamtego wydarzenia a mnie to nurtuje...

Gość jeżeli to nie prowokacja
to respekt,chylę czoła, twoja żona to szczęściara :) Prawdziwa miłość to rzadko spotykany rarytas :)

Gość zuzankaaaaaaaaaaa
a kogo obchodzi czy wsadziles raz 1 razy czy 100?? ruchnałes...i tyle- i sam odp czy to zdrada:/ sam pocalunek...to juz byla zdrada skoro masz zone..

Gość smutny mążż
Ciężko mi z tym..po alkoholu nie myślałem..dobrze,ze nie doszło do szczytowania..bo nawet alkohol przyćmił mi mózg i ta cała syt,że zapomniałem o prezerwatywie.. martwie się..znałem ją ale krótko ..czy była zdrowa? w koncu raz w niej byłem..na moment..wystarczy by cos złapac.. czy do domu niczego nie przywlokłem..

Gość nie za ciekawa ona jest
oczywiście że to była zdrada.......śmić mi się zachciało jak przeczytałam wypowiedz ''jeżeli to nie prowokacja'' nie chciała bym być taką ''szczęściarą'' jak żona autora topiku...

tylko przez te 5 miesięcy to już mogłeś zarazić czymś żonę..

Gość smutny mążż
naprawde załuje nawet tego chwilowego uniesienia... przeciez to trwało ułamek sekundy...nie chciałbym w ciagu sekundy stracic 10 lat życia razem..

współczuję Ci tych tortur, nie mam pojęcia jak można sobie robić coś takiego.

Gość bo też pewnie nie bedziesz
twój men będzie ruchał na prawo i lewo a ty będziesz udawała, że tego nie widzisz, pożyjesz, zobaczysz :P a smutny mąż to wartościowy facet, nie smuc się facet, tylko kochaj swoją żonę :)

Gość doaoaoa
Ciekawa klasyfikacja. Pamietasz takiego prezydenta, on też miał kłopoty z klasyfikacją czy to już czy jeszcze nie, i nawet publicznie zapewniał że nie . No bo przecież on tylko przy pomocy cyfara. Pewien prokurator miał inne zdanie na ten temat, a tę zdanie podzialiła potężna część kongrsmenów i było blisko, zeby ten prezydent rozstał się ze swoim stołkiem. A on wiesz, no nawet raz nie umoczył.

Gość smutny mążż
Dziekuję za odpowiedzi. Hymm czuje się dobrze..ale tyle choróbsk ukrytych. Nie panikujmy.Gorzej z moimi wyrzutami sumienia- nie wiem jak radza sobie mężczyżni ,ktorzy zdradzaja regularnie latami zony np raz na tydz...

Gość doaoaoa
No więc tak, gostek, zdradziłeś.

i te wyrzuty sumienia powinny cię dręczyć do końca życia...za karę że nie umiałeś się w pełni opanować...

To faktycznie kochający mąż! Po 5 miesiącach zastanawia się "czy czasem oboje z żoną nie zdychamy teraz na hiva?":D Troskliwy, nie to co inni faceci, ktorzy nie zdradzają :classic_cool:

Gość doaoaoa
A jalby jakiś kutas "tylko raz" wszedł w twoja żonkę, to co , zdradziłaby czy nie?????

Gość Ju.........
A po co chcesz to nazywać. Czujesz przecież, że źle zrobiłeś. Czy to nie wystarczy?

Gość bo też pewnie nie bedziesz
tacy faceci nie mają sumienia, mózg zastępują przyrodzeniem. Nie martw się chorobą, jakbyś coś złapał, to już dawno byś to zauważył, nie mówię o aids ale i na to możesz sobie zrobic test, skoro tak cię to gryzie. A żonie nic nie mów!

Gość smutny mążż
doaoaoa..też tak myślałem sobie..tak byłaby to zdrada.

Gość smutny mążż
Nie powiem żonie- to było raz(i to nie do końca) i nigdy wiecej tego nie powtórze! Jedni uzalezniają sie od tej adrenaliny podobno..inii żałują...chyba mniej liczni. Ostatnio kolega na piwku opowiadał mi jak zrobił palcówkę i minetkę jakiejś 20 letniej siksie- sam 35 lat...w domu kochajaca zona dzieci... myślałem,że zwrócę piwo..

Gość Ju.........
A tam. Pół-zdrada. Wyrzuty sumienia są, a przyjemności brak. Więc to nie zdrada:)

Gość he he he
"A jalby jakiś kutas "tylko raz" wszedł w twoja żonkę, to co , zdradziłaby czy nie?????" O to samo chciałam zapytać. Ktos mnie ubiegł. Jakby to dotyczylo jego żony, to chłopina by nie mial wątpliwości czy to zdrada czy nie. Ale dla siebie szuka uporczywie usprawiedliwienia, że to "tylko" jedno pchnięcie i pocalunki.

Gość mango1234
facet zalosny jestes i do tego myslisz jak nastolatek :O zdrada czy nie ?? :O kazde zachowanie prowadzace do seksu lub powodujace pozadanie, namietnosci itd jest zdrada, niewazne, czy seks, pocalunek, czy lizanie po szyi, jesli masz dziewczyne/ zone to wara ci od innych :O wspolczuje twojej zonie, ja wolalabym wiedziec z jakim frajerem mieszkam i zyje :O

Gość zipperrr
bez gumki to zdrada- kontakt bardzoooo z gumka nie zdrada- praktycznie nie nastepuje wymiana plynów:P