Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny mążż

zdradziłeem??

Polecane posty

Gość smutny mążż
Ja również nigdy sobie tego nie wyobrazałem..wszystkie kobiety traktowałem na dystans..jednak ta miała coś nie jestem w stanie wytłumaczyć co..rozmowa z nią..spojrzenie... nie mogłem oderwać wzroku od jej ust. NIGDY nikt przez okres małżeństwa tak na mnie nie działał... taka prawda.

Gość smutny mążż
i to taka młoda kobieta. A ja taki stary dziad(36 lat)...nie wiem co mnie podkusilo.

Gość może i
żałujesz, ale zrobiłeś to i koniec!!!fantazje to już krok od zdrady i także jest to zdrada, gdy się kogoś ma, a Ty oprócz tego zrobiłeś coś więcej...brak mi słów. Po co się z nią wiązałeś, ślub, dziecko i teraz to, a najgorsze jest , że sam zostałeś zdradzony!!!powinieneś wiedzieć by nie popełniać tego błędu, który Ciebie tak zranił. Dobrze, że chociaż stać Cie na wyrzuty sumienia, szkoda mi Twojej żony zapewne wiernej!!!!

ojej... jaki biedny... najlepiej wszyscy teraz pożałujmy biednego chłopczyka , który zdradził dla sportu :O:O najlepiej wszystkich zdradzających żałujmy bo są najbiedniejsi, pomnik im się należy za wytrwałość i kurestwo! no , biedni... faktycznie pokrzywdzeni przez los... żałosne !!

Gość nie wierze popieram
myślisz, że powiesz żonie kocham i że wszystko będzie ok.Żałosny jestes i jeszcze to tylko \"raz w nią weszłem\"...masakra. Lepiej się przyznaj jej. Jeśli tego nie zrobisz mam nadzieje ze wyrzuty beda Cie meczyc!!!!!!!!!!!!

Gość Holly Evil
Może podać Ci namiary na mego dawnego faceta?? On był specjalistą w dziedzinie: Zdrada. Nie wiem ile razy byłam przez niego zdradzona i nawet nie chcę wiedzieć tego... Mój ex być może i miał wyrzuty sumienia, ale jakoś nie było tego po nim widać.... A co do Twojej sytuacji... Lepiej by było jakbyś nie mówił tego żonce i nauczył się z tym żyć, bo raczej nikt tego za Ciebie nie zrobi... I wiesz co...niechaj alkohol nie będzie wytłumaczeniem tego, co zrobiłeś....

Gość fajnie że są jeszcze
ludzie którzy wiedzą co to jest zdrada:)Szacuneczek dla Was

Gość smutny mążż
Wiem,że alkohol niczego nie tłumaczy- przedstawiłem tylko jak wygladała sytuacja. Nie czuje się stary ale dla tak młodej dziewczyny ..spójrzmy prawdzie w oczy..jestem za stary.

Nie wiesz co Cię podkusiło? ... Świeże mięsko i do tego chujek Cię zaswędział... Oczekujesz wsparcia lub rozgrzeszenia bądz potwierdzenia tezy, że to może nie była zdrada, bo raz ją pchnąłeś??? Człowieku, niby trochę latek masz na karku, a jednak szerzysz głupotę... A teraz żyj ze świadomością, że dopuściłeś się zdrady.

Gość popieram popieram

Gość kolego ego
zdrada jest i tyle jako odpowiedz. jesli przestaniesz o tym mysec i o tej dziewczynhnie, a zajmiesz sie zyciem zona i synem to bedzie dobrze mam jednak wrazenie ze cos cie do niej ciagnie co ? poiwedz szczerze

Gość smutny mążż
Szczerze? ciągnie i ciągneło..ale kocham żóne i zerwalem z nia kontakt...zmienilem prace nie wiem co robi itd.

Gość kolego ego ....
jak chcesz pogadac, napisz na meila : fair_lady1@wp.pl

Gość smutny mążż
napisane:)

Gość Kolego szanowny
Jakos szybko sie to dzieje .Juz i prace nawet zmieniles łał !!

Gość Tak tak ten w lustrze to...
Napisałes "Nie czuje się stary ale dla tak młodej dziewczyny ..spójrzmy prawdzie w oczy..jestem za stary." Czy to znaczy, że żałujesz, że nie mozesz być z tamta panienką? Człowieku, jeśli naprawdę kochasz żonę i dzieci to daj sobie spokój z tym wszystkim, zapomnij o tym wybryku. Ja Ci mowie, że nie była to zdrada. Tylko Ty już o tym nie myśl.

Gość wymazac zapomniec
.

Jesteś super facetem bo masz wyrzuty sumienia a to nie chęsto się zdarza... ale nie mysl juz o tym bo będzie ci jeszcze gorzej czasu już nie cofniesz trudno stało się zapomnij o tym i żyj dalej bo masz przecież dla kogo!!!

Gość załóż siermieżną koszule
i idź na pielgrzymkę np do Częstochowy, na boso

Gość a dlaczego zmieniłeś pacę
dlatego, że włożyłeś ale później zabrakło Ci jak , żeby skończyć to co zacząłeś?

Gość a dlaczego zmieniłeś pacę
zabrakło ci jaj powinno być :)

żałosny koles TAK zdradziłeś swoją żonę , biedną kobiete pewną twojej wierności. Ojoj jak cie podniecają usta innej kobiety. Jakbym sie dowiedziała to byś walizki miał za drzwiami. Lepiej jej powiedz. zyczę żeby cie zżarły wyrzuty sumienia. Gnój myślący chujem za młoda pinda.

Gość nie ma jak być burasem
A mnie zawsze zastanawia jak można sobie powiedzieć - "zdrada niepełna"... albo - nie zdradziłem "do końca"... Zdrada to samo MYŚLENIE o innej osobie niż partner/partnerka! Myślenie, marzenie, wyobrażanie sobie, itd. To już zdrada. A czy i gdzie włożysz palec, chuja, czy język, to naprawdę nie ma żadnego znaczenia :P Zdrada rodzi się w głowie. Alkohol nie jest POWODEM, jest pretekstem do usprawiedliwienia się. I tak naprawdę nie znam mężczyzny ani kobiety, którzy by choć raz nie zdradzili w taki, czy inny sposób. No zdradziłeś. I co teraz? To ja ci powiem - NIC. Będziesz żył jak do tej pory, bo jeśli powiesz żonie, to dopiero będzie kurewstwo. Bo w tym momencie przerzucisz całą odpowiedzialność na nią. Weź się w garść. Zrobiłeś głupstwo. Bo to pierwszy raz? Bo to ostatni?

Niech ktoś już skończy temat tego palanciarza, proszę:-o bo mi się chce rzygać jak widzę taką hipokryzję 🖐️ testy na HIVa zrobiłeś lowelasie?:classic_cool:

smutny męzu jestem kobieta i powiem ci cos.. nie mów.... nie mówi sie o czyms co nie miało znaczenia.... kochasz żone, tylko to sie liczy...nie rób tego wiecej...