Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamyślona Maj

Jesteś puszysta złośliwość czy szczera prawda?

Polecane posty

Gość Zamyślona Maj

często koleżanki zwracają mi uwagę na to że mam pare kilo za dużo. jestem bardzo lubiana, ale czesto od niektórych odważniejszych słyszę, niby w żartach, że tu i ówdzie przydałoby sie schudnąć... mam niby pare kilo za dużo, ale czy one chcą mnie tym zmotywować? uważam, że z moimi kilkoma kilo za dużo też jestem atrakcyjna

Gość Zamyślona Maj
jak myslicie?

Gość Chłopczyk malowany
myślę, że są fair. To duża odwaga powiedzieć komuś coś takiego. Ciesz się, bo trafiłaś na dobre koleżanki, które potrafią ci powiedzieć w twarz to co wszyscy gadają za plecami. To nie jest próba zmotywowania Ciebie, to jest szczerość, żebyś wiedziała na czym stoisz i jak wyglądasz w oczach innych. Takie koleżanki to skarb.

Gość Ju.........
Myślę, że jeśli to mówią Tobie, to chcą Cię zmotywować. Jeżeli zaś mówią to do Ciebie przy kimś bądź o Tobie, to chcą Cię zdeprecjonować. Najważniejsze, żebyś Ty się dobrze czuła:)

Gość a ja sie zastanawiam dlaczego
ostatnio grubaski robia z siebie kotlety w solarium i wkladaja tipsy ? mysla ze to odwroci uwage od ich smalcu?

wydaje mi się, że chcą dla ciebie dobrze :) mi też przyjaciółki mówią, jeśli uważają że powinnam coś ze sobą zrobić, ale też mnie pochwalą jeśli jest dobrze ;) a ile konkretnie ważysz? bo może faktycznie przydałoby ci się troszkę zrzucić?

Gość a jesli
masz dobrze ;-) zanim ty schudniesz chudy umrze :-)

Gość a co wolalabys zeby ci mowily
ze wygladasz super a za twoimi plecami cie obgadywaly? docen to