Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedrona32

Od jutra GŁODÓWKA!!!Kto dołączy?

Polecane posty

od jutra zaczynam głodówkę...mam pytanie do dziewczyn które mają już ją za sobą: Jak sobie poradziłyście z uczuciem głodu? boje sie ze nie podolam:(

Gość hopsiup
dasz rade:) ja dolączam juz wypilam herbtaatke przeczyszczajaca i od jutra glodowka:)

Gość gdzie twój mózg
pewnie ,zamiast rozsądnej diety i sporej ilości ruchu wolisz sie głodzić,jak ci wlosy powypadają a pazury zaczną się rozdwajać to nie pisz:co ja mam zrobić??"

ja tez dołączam do Was. Biedroneczko, ja tez sie obawiam ze nie podołam:( ale spróbuję. choc to moze juz tysieczny raz kiedy cos próbuje zmienic. ile wazycie i ile chcecie schudnąc? zebysmy wytrwały tak do czerwca to byloby zarąbiscie:)

Gość faustynka17
ja tez sie dolaczam jesli mozna waze 70 kg wzrost 160 a czy podczas glodowki moge jesc jakies witaminy? bo musze je brai i jesli bede sie glodzila to spadna mi lydki tez? bo moje mieza ponad 40 cm

Gość faustynka17
no tak ok 20 kg musi mi zleciec i ok 25 dni mam zamiar sie glodzic

hmmm... z tymi witaminami to nie wiem jak jest. bo w sumie jesli bedziesz je przyjmowac to zołądek bedzie trawil i sie tak nie oczyscisz... ale ja tylko tak sobie dedukuje po swojemu... bo schudnac to schudniesz... tylko jak Twoj zoładek zacznie trawic to bedziesz czula ssanie:P a podobno jesli sie przestrzega glodowki to po 3 dniach glod znika:)

Gość faustynka17
jak raz bylam na glodowce to bralam witaminy i codziennie chudlam 1 kg!

kurcze to niesamowicie duzo:) a długo udalo Ci sie wytrzymac? wiesz co ja juz po prostu nie mam sily na inne diety. dobija mnie liczenie kalorii i myslenie o tym co moge zjesc a co nie. dlatego pomyslalam ze przezyje te 20 dni katorgii zeby raz na zawsze pozbyc sie tego problemu:) ciesze sie ze nie jestem sama.. przykre to, ze w sobotni wieczor siedze i uzalam sie nad soba:(

Gość faustynka17
udalo mi sie wytrzymac 3 tyg a potem po 4 miesiacach przytylam troszq ale to bylo dawno teraz znowu jestem paczkiem

Gość faustynka17
nie ale teraz zanierzam biegac tak 20 min dziennie

Gość faustynka17
hehe o ile dotrwamy a ty ile warzysz jaki wzrost?

hmm .. no ja wlasnie tez tak sobie myslalam. byl czas kiedy biegalam rano:) a jeszcze mam jedno pytanie. czy jak bylas na tej głodówce to czulas sie bardzo oslabiona? i moglas sie skoncentrowac normalnie w szkole?

Gość faustynka17
tak poniewaz bralam blonnik na odchudzanie dodatkowa a on daje uczucie sytosci

ja waze 67 i mam 170. chialabym do 55 zjechac:) i to wiesz niby nie jestem taka gruba jakas, ale te liczby o niczym nie swiadcza. bo jestem strasznie nieproporcjonalna. w takim sensie ze mam chude nózki a brzuch i biust pozostawiaja wiele do zyczenia:P kurde juz od dzis mialam sie odchudzac ale jak zwykle lipa. ale glodówka bedzie lepszym rozwiazaniem. bo mam scisle okreslone zasady tej "diety":)

Gość ja zaczne
ja zaczne glodowke od poniedzialku ...musze sie do zabiegu przygotowac,,,na samej wodzie bede jechac,ale na dobre mi to wyjdzie ;)

naprawde CI pomagal? bo wiesz co jutro do mnie siostra przyjezdza i ma mi przywizc jakies takie tabletki ktore wlasnie powoduja hamowanie uczucia glodu. i sie zastanawialam czy je brac przy glodowce. to teraz wiem:) moze bedzie mi latwiej:)

Gość faustynka17
ja juz teraz biore blonnik z ananasem i te nowe tabl linea

Gość faustynka17
tez je mam ale teraz probuje te nowe a ile ty masz lat?

18 :) czyli my zaczynamy od jutra tak? po prostu tak sie czuje fatalnie, ze szok. jeszcez sie najadlam. bo mowie: "jutro juz nie bede mogla". ale jestem nienormalna:P w dodatku kolezanki wyciagaly mnie nadyskoteke. ale ja juz sie niedorze czuje w takich miejscach:( pomyslec ze jeszcze rok temu czulam sie atrakcyjnie...

Gość faustynka17
aha no ja sie wstydze pokazywac w takich publicznych miejscach juz mam taki brzuch jak bym byla w cazy

wiem o co chodzi...:( straszne uczucie.. jeszcze te wszystkie kolezanki( przynajmniej moje) sa takie szczupłe.. .troche kicha. a najgorzej wpienia mnie moja rodzina:P ktokolwiek nie przyjedzie to mówi: " no, kiedys to bylas kruszynka, teraz to kawal baby z Ciebie"..ale Faustynko my nie pękajmy, bo za 20 dni los sie do nas usmiechnie:P pojdziemy gdzies zaszalec na disco bez kompleksów:P:)

Gość faustynka17
mi kazdy z rodziny docina ze jestem gruba itp