Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedrona32

Od jutra GŁODÓWKA!!!Kto dołączy?

Polecane posty

jedna z dziewczyn na forum bardzo poleca te dietke.. trwa 10 dni i chudnie się na niej od 7 do 12 kg..ona schudła 9 kg a jej koleżanka np 11kg po diecie oczywiście należy uważać i ograniczać jedzonko... więcej sie ruszać itd. Oto dieta: 1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach i oczywiście pijemy dużo wody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja sama sie nad nia zastanawiam bo na dluzsza mete nie wiem tez czy wyrobie a ta dietka nie taka zła:) narazie jeszcze trwam przy głodowce:) Pozdrawiam :*

Przepraszam ale przez ta glodowke jestem tak przymulona ze hej:( narazie jade na samych plynnych rzeczach(rozcienczone soki, kefiry)ale nie wiem czy dam rade na dłuzsza mete bo nie moge sie na niczym skupic i caly czas jestem senna ....a tu nie długo sesja:( :(

Biedroneczko dziekuje Ci bardzo za wszystko:* ja od dzis przechodze na taka diete razem z Faustyna ze jemy trzy jabłka dziennie:P moze tym razem sie uda:) naprawde poczciwy z Ciebie człowieczek:):) pozdrawiam serdecznie:)

i jak wam idzie ja narazie zjadlam 2 jablka pilam duzo wody wiec glodu neee czuje......:*

ja dzisiaj kolejny dzien na kefirku i...jest w porzadku:) jak tylko czuje ssanie w zoladku to łapie za kefir badz herbatke i przechodzi...nie wazylam sie jeszcze ale uz po tych 3. dniach czuje sie troszke lzejsza...to chyba dobrze?:)

Gość zuzanna80
ja zaczynam od dzisiaj głodówke bo juz mnie denerwuje mój wygląd tylko nie wiem czy wytrzymam chciała bym zgubic 10 kg