Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedrona32

Od jutra GŁODÓWKA!!!Kto dołączy?

Polecane posty

Gość faustynka17
ja dla tych 2 powodow

Gość faustynka17
no ja sobie ostatnio kupywalam sukienke i glupio bylo mi zapytac sprzedawczynie czy maj arozmiar 42 bo w 40 nie wchodzilam juz

apropos sukienki to ja mam na początku sierpnia wesele mojej siostry. to tez jakis powód. no wiem o co chodzi z tym rozmiarem... ale wiesz co Ci powiem? ze to juz chyba nawet nie chodzi o wstyd, tylko po prostu taka sama bluzka, tylko wieksza nie zawsze wyglada juz tak dobrze... ja to mam wlasnie najgorszy problem z tym biustem i nigdy nie moge zadnej bluzki znalezc w którj bym ladnie wyglądala. Bo są ładne rzeczy, ale niestety nie dla mnie:(

Gość faustynka17
jak schudniemy bedZie inaczey tylko seo boje wypadania wlosow

Gość faustynka17
troche wypadaly ale zaczelam brac witaminki bylo lepiej ja tez mam slabe

Gość dhg
nie prościej być na głodówce przez jeden dzień tylko pić wode, a potem nie jeść słodyczy i jeść o połowe mniej bynajmniej zdrowia sobie nie zepsuijecie

to ja tez bede brac te witaminki:) wiesz co . tylko ja to sobie tak mysle, ze TY to masz silna wole. raz udalo CI sie a tej glodówce wytrzymac tyleczasu... a ja to juz tyle razy sie za to zabieralam ze szkoda gadac. raz tylko schudlam troche na diecie kopenhaskiej, ale tylko tydzien wytrzymalam.. nie wiem jak to będzie. Prosze Cie pisz na forum jak Ci idzie, dobrze?:) potzrebuję kogos kto mnie troche zmotywuje:P jak mnie dopadnie kryzys to pomysle ze TY takze czujesz to ssanie w zołądku:P i jakos pojdzie, prawda?:)

Gość faustynka17
a moze podaj mi swoje gg

cześc dziewczyny!Cieszę się, że przyłączyłyście się do mnie...razem zawsze raźniej:) ja własnie wstałam i...wypiłam juz z litr wody niegazowanej...mam nadzieje,ze wytrwamy bo mam juz siebie dosc...caly czas powtarzam sobie \"od jutra bede sie odchudzac a dzis moge sobie pozwolic jeszcze na male co nie co\" i tak to trwa od m-ca przez co przytyłam 5kg....

A więc...mam 170 cm wzrostu i...66kg:( chciałabym tak dobić do 59:) mam nadzieje ze damy rade;)

Gość faustynka17
witaj ja dzis tez wypilma aby wode.... i narazie nie mysle w ogole o jedzeniu odezwij sie do mnie na gg jak mozzesz6627841

Gość faustynka17
ktos jeszcze chetny?

Nio...ważymy prawie tyle samo iiiii......jestem przekonana ze damy rade!:) tym bardziej, ze trzymamy razem sztamę i w razie chwil zwątpienia mamy się do kogo zwrócić:D dla mnie to bardzo dużo bo moi rodzice z kolei nie widzą w moich \"nadprogramowych\"kilogramach nic złego i cały czas namawiają do zjedzenia i spróbowania tego czy tamtego...:(

Gość faustynka17
witaj podaj mi swoje gg :)

Gość hopsiup
a mi dzis nie wyjdzie bo sie melanzyk szykuje:/ ale postaram sie tylko troche wypic i nic nie bede jadla:) a jak wam ida pierwsze dni?:)

Gość faustynka17
nam idzie dobrze

no własnie:) nam idzie dobrze:) wlasnie u mnie sie rodzinka zjechala i zrobili sobie male przyjecie, a ja umieram z głodu. Ale nie poddam się:) Witam nowe osóbki:) wlasnie do konca miesiąca chociaz zeby wytrwac. ja sobie pomyslalam ze jak schudne tyle ile chce (13 kg) + 1 kg ( tak w razie tycia) to bede zmierzac ku koncowi:). Troche to potrwa... ale jak juz mówilam Faustynie, ze czuje sie juz lzejsza:) a jak czytam Wasze wypowiedzi to juz w ogóle czuję sie okejaśnie:)

dzieeeewczyny!! a mi nic nie wyszło z dnai dzisiejszego...wszystko poszło na marne:( zjechała sie rodzinka i...nie wytrzymałam:/ ale od jutra same płyny do końca m-ca... Kurcze...znowu nie wytrzymałam:/

Gość livi
tez sie dolacam do waszej glodowki od jutra:) musze zgubic ok 14 kilo do polowy czerwca...musze wygladac pieknie w wakcje bo z tym swoim sadlem wstydze sie wychodzic gdzie w spodniczce lub krotkich spodenkach...i di tego ten celllulitis....masakra:(