Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miki22

jakie sa objawy zajścia w ciążę podczas karmienia?

Polecane posty

podejrzewam druga ciążę, maly ma 4 mc, zanim zaczelam brac cerazette odbylismy stosunek, zaraz potem zaczelam brac tabletki, dostalam po tygodniu krwawienie, lekarka mówila ze tak moze byc, pozniej znowu byl stosunek, boje sie dlatego bo one dzialaja gdzies dopiero po dwóch tygodniach, a my kochalismy sie gdzies po półtorej tygodnia. teraz koncze 2 opakowanie i nie mam okresu. martwie sie jakie sa objawy ciazy podczas karmienia piersia, moze to normalne ze nie mam okresu, jak myslicie

Gość SanSan
wg mnie poki bierzesz tabletki nie dostaniesz okresu konczysz drugie opakowanie , poczekaj az zjesz wszystkie i wtedy czekaj na okres

jak sie beirze cerazette nie ma sie okresu:) nie powiedzial ci tego lekarz :/ ?

powiedziala ze okres moze byc a moze go tez nie byc, ale dzieki dziewczyny, bo zaczynalam sie martwic

heheh ty sie martwisz a ja sie nei umiem doczekac konca paczki bo chce zajsc w ciaze :D

ale chcemy miec szybciutko druga dzidzie, najlepiej dziewczynke :D za jednym zamachem wychowania moze bedzie latwiej :) ja mam brata 16 lat starszego i bylam jak jedynaczka moj maz podobnie wiec..

no to życzę powodzenia i szybkiego zaskoczenia:)