Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia1911

brzuch w 11 tc ciazy??

Polecane posty

hejka jestem w 11 tyg ciazy i wydaje mi sie ze moj brzuch juz rosnie,jest taki wzdety,prubuje ciagnac ale nie dam rady,wylaa tak jagbym sie najadla ale nawet jak jestm glodna to on juz jest widoczny,zyto mozliwe ze tak szybko????

jak najbardziej możliwe, już w pierwszych tygodniach \"luzują\" się mięśnie brzucha i nie da się go wciągnąć :) ja jestem w 12 tc i też już mam brzuszek więc spokojnie

jejku niespodziewalalm sie tego tak szybko,moje malenstwo jest jeszcze takie malutkie a brzuch juz widac,oj obym nie przytyla z 20 kg:-(dziwi mnie to gdyz jestem wysoka 178 i waze 57 kg myslalam ze brzuszek pojawi sie tak w 5 miesiacu

Mój brzuch zaczął rosnąć w 8 tc. Teraz jestem w 13 tyg i już widać mój odmienny stan. Choć jeszcze jak chcę to mogę tak się ubrać żeby nie było widać.

Gość kochana u mnie brzuch
był widoczny praktycznie OD RAZU:O to przez fakt, że własnie byłam drobna i szczupła (169cm/50kg i 60cm w talii), a przecież macica od razu zaczyna rosnąć i analogicznie to właśnei u szczupłej osoby może ten fakt być widoczny u mnie zdecydowanie był:) choć nei spodziewałam się tego tak szybko;) aha! bardzo ważne: NIE WOLNO WCIĄGAĆ BRZUCHA W CIĄŻY

u mnie też b. szybko zaczął rosnąć...w 10 tyg. już nie zapinałam spodni,brzuch rósł mi tak od dołu i spodnie uciskały,wiec nie czailam się tylko kupiłam spodnie ciążowe...

Gość eeeeeech..........
mi tez rosl szybko. i nie ma sie co dziwic, ze maluszek taki maly a brzuch rosnie. przeciez macica nie jest wypelniona tylko tym maluszkiem, ale i plynem, lozyskiem - i tego wszystkiego przybywa.

Gość eeeeeech..........
mam na mysli wody plodowe oczywiscie