Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ipolajka

seks raz na tydzień

Polecane posty

Gość Namiętny mąż
A ja powiem tak jak przez pewien czas trochę odpuściłem sobie pracę tzn mniej pracowałem to chciało mi się codziennie. Ten tydzień miałem pracowity i wystarcza mi tak co 3 dni. Moja żoneczka potrzebuje mnie tak 2 razy w tygodniu ale mnie bardzo kocha i co mam zrobić szukać innej? Różnica temperamentu. Powiem tak moja stara kumpela mówiła sex to jakieś 70 % powodzenia stabilnego związku ale zawsze też mówiła facet może nie mieć nawet fiuta wystarczy że ma sprawany języl i paluszki i moze kobietę zaprowadzić na szczyt rozkoszy. facet jest dobrym kochankiem jeśli "dba" o kochankę jeśli nawet nie da rady to może inaczej jej dogodzić. Ja nie jestem supermenem ale mojej kobiecie jest chyba ze mną dobrze hm tak myślę chyba. Więc jeśli go bardzo kochasz to walcz bo sex jest ważny ale nie najwazniejszy jak nie da rady to go naucz jeśli go kochasz tak sobie albo jeśli on cię nie zabardzo kocha to odpuść "tego kwiatu jest pół światu" i szukaj swego.

Gość dziewczyny kochane
Weź go na przetrzymanie.Oznajm,że co tydzień to dla ciebie za mało i właśnie kupiłaś wibrator.I nie wykluczasz znalezienie sobie kochanka.A potem KONSEKWENTNIE odwracaj się dupą do niego.Jakby już zechciał,to powiedz,że sorki,ale nie masz nastroju.Tylko się nie złam!

Gość dziewczyny kochane
To okropne,wcale nie prawda,że seks jest nie ważny.Moja mama mi wstawiła gadki,że to ja mogę się zgodzić na seks w zamian za coś.Teraz jesteśmy inne.

Gość miałczyński
Jeśli jesteś pewna jego uczuć mam dla ciebie 100% skuteczną radę

Gość facet tez człowiek
facet tez człowiek i co wy sobie myslicie, ze to maszytna do sexu?

Gość mój podobnie
mójego równeiz siła trzeba do wyrka zaciagac, co jest z tymi chłopami????

Gość jajajekokodżambo
masakra ja bym nie wytrzymała ... ja bym sie mogla kochac codziennie i tak sei kochamy co drugi dzien i mi mało

Gość mój podobnie
coraz czesciej sie słyszy o takich facetach, to straszne, niedługo wyginiemy jelsi tak dalej pójdzie, zanik testosteronu czy co?

Gość SMętek
A mój - 33 lata - chce raz w miesiącu. A mieliśmy też 3-miesięczną an\bstynencję, jak pracował po 12 godzin. Oki, ale były weekendy. ja pracowł\ałam też po 12 h i miałam libido :///

Gość mój podobnie
o to wspolczuje tobie Smetek, naprawde przegiecie z jego strony

Gość michaell
a ja moge kilka razy dziennie a moja dziewczyna raz na miesiac i co? Prawda jest taka ze nie tylko wy kochane kobietki macie problem z tym. Tylko ze ja dziewczyne zostawilem bo dla mnie to za malo....

Gość dr. Evil
stara prawda -> bardzo słuszne te twoje uwagi "nie mogę spać z braku seksu" -> przemocarny tekst!

Gość facet,,,,starszy
tak czyta i czytam dziewczęta ... ale macie przerąbane

Gość lowallas
dupczliwość kobiet poraża niedługo nawet murzyni nie dadzą rady