Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wild Dream

Ale mi dzisiaj smutno...

Polecane posty

sama nie wiem, dlaczego:( Chodzę po mieszkaniu i ryczę😭Jakiś taki dołujący dzisiaj dzień:(

Życie takie piękne a Ty ryczysz i po co ?? pozdrawiam :-)

Puśćsobie relaksującą ulubioną muzyczke, zrób sobie fajną kąpiel i srał pies smutki 🌻

To nie PMS, po prostu chyba mam gorszy dzień:o Taki miły wieczór, a mnie się nawet nie chce wyjść z domu:( Może rzeczywiście wezmę długą kąpiel, włączę fajną muzyczkę i pójdę wcześnie spać,a jutro obudzę się w lepszym nastroju:)

Gość co znaczy PMS

to ja tez sie wyzale,zeby juz nowego topiku nie zakladac... siedze w domu caly dzien mimo tej pieknej pogody, wszyscy sie bawia, bo przeciez juwenalia, a ja oczywiscie siedze nad ksiazka z przerwa na internet i tak caly dzien:O i jeszcze niejeden taki przede mna... jej...chcialabym byc bardziej zdolna, pojetna czy jak to tam nazwac...

Perła, współczuję:( Gdybym wiedziała, że wszyscy znajomi się bawią, to chyba bym rzuciła książki i poleciała za nimi, więc podziwiam Twoją silną wolę. U nas juwenalia będą na początku czerwca, akurat kiedy się zacznie sesja, więc pewnie nikt się nie będzie bawił:o

pewnie jakby to byly egzaminy i moglabym napisac poprawke, to bym poleciala;) ale to niestety kolokwium dopuszczajce do egzaminu:O porazka jednym slowem... na szczesie ktos sie ze mna jednoczy w bolu, jutro bede sie uczyc "w kupie" z dziewczynami,wiec moze bedzie szlo lepiej...mam nadzieje. a dzis tez kapiel i dluuuugi sen;)

Gość ponawiaczz
mi też jest smutno..... bo kubuś nawet nie wie że go kocham:(:(