Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamba123

Pierwszy raz, prezerwatywa

Polecane posty

Gość mamba123

Stało się. Pierwszy raz. Zaplanowany, jesteśmy ze sobą rok. Zastosowaliśmy prezerwatywę jako środek zabezpieczający. W związku z moim małym doświadczeniem mam pytania. Czy jeśli prezerwatywa pęka to widać to? Jak to wygląda kiedy pęknie? Sądzę, że u Nas wszystko było w porządku. Nie zsunęła się, sperma z niej nie \'wyciekła\'. Wierzę, że jest dobrze i nie będzie dzidzi. Chłopak nie miał wytrysku we mnie. Jest ryzyko ciąży?

Gość zawsze jest ryzyko

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp
nie w tym wypadku jesli nie pekla i nie skonczyl w tobie i sperma nie byla w okolicy pochhwy to nie ma ryzyka ciazy ale kup sobie tabletki i wtedy macie swiety spokoj i mze konczyc w tobie a to jest o wiele przyjemniejsze :>jak sie razem konczy

Gość Martaa **
Wiesz jak my robimy z moim chłopakiem? Zawsze po wszystkim dmuchamy prezerwatywę albo chłopak łapie na dole tam gdzie znajduję się sperma i przyciska jeśli nic nie cieknie to jest wszystko ok ;p A polecam Ci jeszcze jako środek dodatkowo Patentex Oval w razie czego gdyby prezerwatywa pękła :)

Gość Martaa **
A co do ryzyka to jak mówisz że tak było.. Nie ma ryzyka ciąży ;p

Gość mamba123
Ok. Pytalam jak wyglada prezerwatywa kiedy peknie? Wszystko z niej leci? Co do tabletek - problem tkwi w tym, że uprawiam sport zawodowo w dyscyplinie, gdzie muszę trzymać określoną ściśle wagę. Żadne mi tego nie zapewnią.

yasmin nie powoduja tycia :) poczytaj o nich

Gość mamba123
To był mój pierwszy raz, ludzie. Spokojnie. Ja narazie nie myślę o kolejnym, myślę o tym co było :) Po prostu pytam, bo niekoniecznie ciąża byłaby teraz tym czego chcę.

nie no w cisy nie jestes apoko:)

Gość mamba123
Dzięki. Mam wielką nadzieję, że nie. Ponawiam swoje pytanie - czy jak prezerwatywa pęknie to widać to gołym okiem???