Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość R. Smith

Jestem skorpionem

Polecane posty

Gość malwek
Oczywiście - zgadzam się, nitk normalny nie wychodzi z domu. Tylko skorpion.:-) Już mi sie z tego smiac chce, a niech idzie w cholere, dam sobie rade sama czy tez bez niego, co za roznica:-P

wkoncu zna to nie wszystko dużo więcej znaczy środowisko w jakim sie dorastało i w jakim sie egzystuje obecnie.

Gość obsesja skorpionowa
była skorpiona - czasami ascendent jest wazniejszy niz slonce czyli ten nasz "glowny" znak :) moze Ty masz ascendent w jakims silnym znaku, a On w takiej panience :) typowa panna to nuda w lozku, lub 0 lozka, pedanteria, ale tez nie slabosc psychiczna. a on? kto wie? wielki wplyw ma tez na czlowieka to, jak zostal wychowany i jego przezycia :) albo Ty dzialalas w ten sposob na niego. bo zazwyczaj panna + skorpion... to porazka na calej linii :P

ja tam lubie skorpiny najlepszy znak :D z nim sie nie nudzisz wiem z doswiadczenia ;)

jasne że najlepszy ze skorpionem jak ten juz kogoś pozna to mozna konie kraść najlepszy przyjaciel..

hejka agiie :) to prawda :D wogole ze skorpinem jest dobrze, po za jego nerwami :D lubi sie pospierac ze , tak delikatnie to ujme :)

jej bo skorpion ma czesto racje.. ciezko mu sie przyznac do błędu ale sie tego ucze:P

Gość malwek
ten tamten - oj lubi, lubi sie spierac... To moze wszystkie mądre skrppiony doradzą mi teraz, jak mam sobie poradzic ze zloscia mojego skorpoinka, ktory czasami jest jak tylakjaca bomba. Furia nie do ogarniecia.

wiesz to tak ciężko powiedzieć:) niemniej z wlasnego doswiadczenia wiem, ze jak jestem wsciekla lub przynajmniej zła, a ktoś mi wyskakuje z jakimis głupotami.. zadaje mnustwo pytań to się irytuje jeszcze bardziej i wkurzam, czyli jeśli widzisz ze jest zły to go zostaw.. az mu przejdzie.

wiem wiem o czym mowa raz nawet patelnia wyrwalem od mojego skorpiona :D zlosci jego nie opanujesz bo lubi to, prubowalem przez 6 lat i nici :D ale jak kiedys swojej skorpionki sie spytalem czemu zawsze sie ze mna kluci to mi powiedziala ze po klutni lepszy seks jest :D wiec ma to swoje plusy :D

Gość malwek
hehe:-) no z tym seksem coś w tym jest, to fakt;-) Patelnia? Ja bym oddała, byki tez mają charakterki. Agiie - to co mowisz o irytowaniu, zadawaniu pytan - to prawda, od sie jeszcze bardziej wtedy wśćieka, wiec juz dawno sie o tym przekonalam. Dlatego jak on wychodzi, to wiem,ze musze sama sobie organizowac wieczor, a nie wydzwaniac jak glupia - dlatego siedze tutaj, pije piwo i smiac mi sie chce z tej sytuacji, bo poszlo o glupote, a on sie zachowuje jakbym znieważyła jego skorpioni majestat:-P

bez przesady, nie jestesmy takie klotliwe skorpiony..

to nie ładnie zniewazać skoprioni majestat:P bo jak skorpion jest wkurzony to najbardziej mu pomaga samotność.. swoją drogą skorpiony lubią samotność od czasu do czasu.

Gość malwek
Nie wraca od kilku godzin - dac mu spokoj, zostawic otwarte drzwi i sama isc spokojnie spac czy zadzwonic?:-P:-)

skorpiony wiele lubia i sa uparte w dazeniu do celu :D za wszelka cene ;)

Gość malwek
To moze ja ten majestat w jego samotnosci pozostawię, zanim mu spokojnie wrocą funkcje społeczne:-P Czytaj: nie zadzwonie, dobranoc;)

zadzwonić możesz.. ale pewnie bedzi opryskliwy.. niemniej całkiem możliwe ze szybciej wróci. jeśli go przeprosisz ukoisz sie.. to wroci zaraz.

ale to i tak bedzie wsciekly ze sie nie zainteresowalas co z nim.

Gość R. Smith
Nadal czekam na propozycje ;)

Gość malwek
No taaaaaak, mam go przepraszac za to, ze nie moge spokojnie porozmawiac na gg moim kolegą, zeby nie narazić sie na jego komentarze? Bo o to poszło. I ja mam za to go przepraszac, kajac sie przed nim? Nieodczekanie. A niech sie szlaja po miescie sam. Jego sprawa. W d**ie mu sie poprzewracało o tyle. W kolcu skorpionim, hehe:P

to skorpion - facet czeka? ja myślałam że działa

Gość Była skorpiona
obsesjo skorpionowa... to też była porażka na całej linii... facet kłamal, był tchórzem i... eeech :( nie wierzę w horoskopy. ale, nie wiem czemu, lubię skorpiony :) i nie wiem, czemu, ale gdy ktoś ma zgadnąć mój znak zodiaku, wybiera najpierw skorpiona :)

malwek to ja sie nie dziwie ze sie wkurzył.. to normalne.. skorpiony są okropnie zazdrosne a nawet zaborcze.

Gość malwek
A niech sie szlaja z kim chce. Naprawde - jesli mam z nim byc, to bede, niezaleznie od tego co on wyrabia. Jesli nie, to nie bede na sile meczyc siebie i jego.

a i jak mu juz przejdzie to mozesz z nim pogadać o tym..