Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powieka

Chrzciny - kto za co placi?

Polecane posty

Gość powieka

Mozecie mi powiedziec, jak to jest z ojcem i matka chrezstna? Kto co kupuje i za co placi? Ile kosztuje chrzest w kosciele?

Gość powieka

Gość ranyyyy
zależy, chrzestny świece a chrzestna białą chusteczkę/szatkę musisz z nimi uzgodnić ja sama kupowałam te rzeczy po uzgodnieniu z chrzestnymi, bo chciałam sama wybrać ale to raczej oni powinni za przyjęcie i kościół ty płacisz

Gość kosciol- to-zawod-trauma
moja_ matka_ chrzestna_uciekla bo to byla typowa katoliczka,zaklamana,myslala tylko o pieniadzach, przez te szmate bylo mi baaaaaardzo przykro ale od tamtego dnia-kretynskiego wymyslu chrztu!:o) juz wiedzialam czym sa ludzie chadzajacy do tego przybytku zaklamania,babe wybral ksiadz i nie pzyszla,tak-to wy-katolicy podle zaklamanae padliny i kropka p...sie zaklamancy-ula ktora do kosciola wstepowala wpz!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ratissssssss
Chrzestna kupuje złotego roleksa albo wkładkę na zęby-wiesz taką diamentową raperską ...w żłobku nie podskoczą:D-może być jeszcze jakiś komplecik od tifiego :) A chrzestny kupuje nowy wózeczek LV albo siodełko samochodowe z inicjałami zrobionymi kamieniami Svarowskiego -czy jak to tam się pisze.Tak to się robi :D