Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHRUMKA PIGI

KTÓRA WYCHODZI ZA MĄŻ W CZERWCU 2009 ?

Polecane posty

Gość kasiullla
to super ze tego samego dnia madziretka:))))a co z kosiolen bylas juz u ksiedza i rezerwowalas date???? bo nikt mi nie odpowiada :( no i skad jestes, moze okaze sie ze z tego samego miasta:) a i ile ,masz lat? ( tak z ciekawosci pytam)

Kasia u księdza nie bylam jeszcze heheh jestem z Dolnego śląska, w poniedziałek mam urodzinki --> 25 wiosen:)

Gość kasiulkaaaaa
27.06.2009 :)

Gość kaiullll
no to widze ze coraz nas wecej na ten czerwiec:)))) ja juz sie nie moge doczekac, codziennie mysle o kwiatkach sukience i chce juz tego strasznie

Gość Tuska84
Witajcie! Ja też mam datę na 06.06.2009 :) mamy już załatwioną salę, orkiestrę, fotografa i kamerzystę. Co do daty w kościele to chcieliśmy załatwic ale nie mają jeszcze otwartych ksiąg na przyszły rok i mamy przyjśc pod koniec października. Pozdrowienia!!!

witam moją koleżankę od tej samej daty :):) ja dolny śląsk. myslalaś już nad suknia??

Przeglądam narazie strony ze zdjęciami sukien ale jeszcze nie mam konkretnego pomysłu. A Ty masz już jakąś upatrzoną?

ja jestem z kielc, jestem na etapie szukanie w internecie sukni slubnej i nie wiem jaka mi sie podoba:( nie mam pomyslu narazie umyslalam sobie ze nie chce welonu tylko kwiatka we wlosach i moze jakis maly tren przy sukni!!!

Gość flamenquita
Dziewczyny, jeśli któraś z Was poszukuje atrakcji dla siebie i gości to polecam pokaz flamenco na weselu albo roztańczony wieczór panieński w rytmie flamenco z pokazem i nauką kilku kroków (głównie dla tych, które poszukują czegoś innego niż męski striptiz). Zapraszam na http://www.pokazyflamenco.pl p.s. Może trochę trąci to reklamą, ale piszę tylko z myślą o tych, które mogłyby być zainteresowane taką atrakcją, bo czasem trudno do wszystkiego dotrzeć samemu. Wszystkich oburzonych przepraszam.