Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaaroluśś

Włosy na rękach... Pomóżcie

Polecane posty

Gość Kaaaroluśś

Mam ciemne włoski na rekach ;(( Chciałabym je wybielić (nie zamierzam golić), słyszałam, że dobra jest woda utleniona 6 lub 9 procentowa, próbowałam 3% - ta zwykła co można w aptece dostać i NIC... Słyszałam też o specjalnym wybielaczu Sally Hansen ale wolałabym 6% wodę utlenioną tylko gdzie ją można dostać?? Aha i jeszcze coś, czy sok z cytryny rozcieńczony z wodą działa?? Proszę o rady i pozdrawiam...

Gość Kaaaroluśś
myslalam rowniez nad przemalowanie tych wlosow na rudo zeby kontrastowaly z moim woasem nad gorna warga :classic_cool:

Gość Kaaaroluśś
To powyżej to nie ja pisałam... ehh jak widać niektórzy muszą w taki sposób sie dowartościowywać... =// Czekam na normalne odpowiedzi...

Gość ja tez chce wiedziec
tez jestem ciekawa tej wody utlenionej!

i podbijam cie topik

dziewczyny!

Gość Kaaaroluśś
Dziewczyny proszę doradźcie coś na temat tej wody utlenionej gdzie ją kupić, ilu procentową i ile kosztuje... PROSZE

Gość W APTECE KOSZTUJE GROSZE
TAM CI DORADZĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lekarz_
Woda utleniona jest tylko 3% nie ma wiecej procentowej. Wszystkim mającym prblemy z nadmiernym owłosieniem polecam wizyte u lekarza ginekologa lub endokrynologa. Na rynku pojawia sie coraz wiecej specyfików łatwo dostapnych dla mlodych ludzi chcących poradzić sobie z problemami młodzieńczymi. Jednak więkśżośc takich preperatów jest nieskuteczna, najskuteczniejsze leki są w aptekach. I pamietajcie ze cena nie zawsze idzie w parze z jakościa. Jestem lekarzem z doświadczeniem i wiem, że im drozszy lek tym ludziom wydaje sie byc skoteczniejszy jednak czasem lek warty 10zl jest zawyzany do ceny rzędu nawet 50zl, ponirewaz ludziom wydaje ze ze im tanszy tym gorszy.

Gość ach te.........
jeste woda utleniona w kremie 6, 9 i 12% do kupienia w sklepach fryzjerskich

Gość llllllllll
e tam salony fryzjerskie... idz sobie do zwyklej drogerii, popros o rozjasniacz do wlosow firmy Joanna (taki do pasemek i balejazu, ktory rozjasnia o 5-6 tonow), tam masz 12% wode utleniona i taki niebieski proszek, zmieszaj to razem, naloz na rece, potrzymaj z 20 min i sama zobaczysz ze wloski stana sie przezroczyste od razu. tylko nie wsypuj calego tego proszku, troche tylko, tak, zeby cale mazidlo bylo takie jasnoblekitne.

Gość wode utleniona
(% dodaja do rozjasniaczy do wlosow, np Joanna. Kosztuje chyba z 5 zl (caly rozjasniacz, proszek mozecie wyrzucic )

Gość ogolic depilatorem

Gość Shemmer
Sama miałam , a raczej mam włosy na rękach, jak 98 % ludzi ;). Aczkolwiek kiedyś była to... Czarna Bujna Dżungla , nie włoski na rękach. Jestem brunetką ,więc większość osób o takim samym kolorze włosów jak ja ma problem z owłosieniem na rekach... W 1 klasie gimnazjum ogoliłam sobie włoski na rękach, bo ,,pare osób z klasy też to robi ". Włoski odrosły po 3 tygodniach, a jak rosły , były tak nieprzyjemne w dotyku jak włoski na nogach gdy też odrastają. Odrosły bardziej białe, ale wiem, że jakbym goliła częściej, to włoski byłyby coraz to grubsze i ciemniejsze (naturalny odruch skóry, i mieszka włosowego, coś w stylu jak na nogach też odrastają coraz to gorsze). W końcu poszłam z pomocą do mamy ( Najlepsza Informacja Życiowa) ;) Poradziła mi wodę utlenioną. I jestem szczęśliwa z włoskami na rękach jak u blondynki :) Ps. Nie lubię ogolonych rąk. Są estetyczne , fakt, ale na dłuższą metę... Chce wam się golić codziennie dwie nogi , dwie ręce, i dwie pachy ? ;D A golenie depilatorem boli... Bardzo !!! :( Może kiedyś golenie laserowe? Kiedyś się zastanowię. Wyjście = Woda Utlenina / Rozjaśniacz w kremie :*