Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dr. totalitarny

Seks z mężem i z kochankiem

Polecane posty

Gość dr. totalitarny

Mam pytanie do wszystkich kochanek. Czy będąc kochankami uprawiacie jednocześnie seks z własnym mężem? Czy zdarzyło wam się, że jednego dnia miałyście seks i z męzem i kochankiem

Gość ona_zakręcona
nie .. nie wyobrażam sobie tego . Miałam kochanka ale moje małżeństwo już nie istniało . Teraz nie mam już żadnego ani męża ani kochanka :P

Gość alfredge
moja miala i ze mna i z kochankiem a teraz mam nie swoje dziecko

Gość .lllllllkola
Tak.Kochałam sie i z mezem i zkochankiem w ciagu jednego dnia i to prawie za kazdym razem.

Gość kolololo
to normalne, że kochanka współżyje i z mężem i z kochankiem jak masz z tym problem to olej babę

Gość szczęściary
:classic_cool::p

ja tak mialam..na poczatku nie moglam sobie tego wyobrazic..a potem samo poszlo....jak sie ma kochanka to w ogole potrzeby seksualne wzrastaja:) i \"ciagle sie chce\":)

Gość tromba bomba
Faceci też tak mają. Bardzo często po igraszkach z kochanką dopieszczają swoje żony.

Gość a ja wyobrazam sobie
jak kocham się ze swoim k. jak on robi to z zona. Strasznie mnie to podnieca.

Czy zdarzyło wam się, że jednego dnia miałyście seks i z męzem i kochankiem? mi się zdarza prawie za każdym razem

Czy zdarzyło wam się, że jednego dnia miałyście seks i z męzem i kochankiem? mi się zdarza prawie za każdym razem

mam ochotę----- zamiast kochanka fundnij sobie szybszy internet, bo cisię już dwoi w oczach.

Gość taka inna
kocham sie z kochankiem /od czasu do czasu/ a z mezem sexu nie uprawiam. kiedys mialam przelotny romans z innym facetem ale tez tylko z jednym w jednym czasie.

Gość ja bym była
często mi się to zdarza, wtedy trochę mniejszy moralniak,

Gość 7tiiy
heh a ponoc kobiety nie zdradzają

Gość gość
Seks we troje dla wszystkich jest podniecający.Mąż jak widział wchodzącego członka faceta w moją pochwe i załęłam jeczeć z roskoszy.Wtedy zaczął mocniej mnie pieścić po piersiach stał przy głowie dlatego widział wzystko dobrze.A po nim jak wszedł to miałtaki wytrysk wielki jakiego nigdy nie miał.A mąż już widzial wiele tak ajk tu pisali jest podczas badań gina widzi penetrację pochwy był przy porodach nic go nie zaskoczy.A pomimo to się podniecił mocno dlatego powinno mieć się mężą najpierw podczas badań pochwy u gina by oswoić meża z penetracja obcego w pochwie.

Gość gość
Ja tak mialam Pierwszy raz był najtrudniejszy, potem już w ciągu dnia rozgrzewka przed finałem

Gość gość
Bo chodzi o to ze się taką ochotę na seks rozbudza ze potem w domu z małżonkami dochodzi do cudownych zbliżen

Gość gość
albo jeden albo drugi

Gość gość

I  bardzo dobrze, jeśli jest obopólna zgoda i zaufanie . ja zacząłem tracić siły, żona młodsza o 8 lat najpierw było dildo większe i grubsze niż ja choć nie jestem slabo obdarzony, potem wibrator wybierany wspólnie w seksshopie. Pani obsługująca powiedziała że nieczęsto widuje parę która wie czego chce i dba o siebie w tej sferze wzajemnie. Niezniszczalny przyjaciel spowodował że żona stała się demonem seksu. ćhciała często  i  długo jednocześnie w szparkę i do buzi. Oboje dojrzewaliśmy do tej decyzji. Zdarzało się że zaspokajałem ją w miejscu tak bardzo publicznym jak restauracja (wieczorem tłumione oświetlenie stoły z obrusem do podłogi, parawanik i...... ja pod stołem przytulony ustami do jej szparki) pewnego dnia zaproponowałem tego *trzeciego*. Pierwszy raz bez mojej obecności i udzału. Teraz kochamy się we trójkę raz, dwa w miesiącu . Odjazd straszny dla obojga a po powrocie do domu mam kosmiczny wzwód i biorę żonę od tyłu. Ona ma co chce i ja też. Wyłącznie za obopólną wiedzą i  zgoda  POLECAM , NO I JESTEŚMY MAŁŻEŃSTWEM Z 25 letnim stażem

Gość Gość

Jasne a szczęście was nie opuszcza, szanujecie się jak ... i ... z. Wami. To. O ty żonę on ciebie czy obydwaj żonę?

Gość Ona

Jak obydwaj mają duże i duże potrzeby to trudno wyrobić, zdarzało się że w jednym dniu miałam 3-4 raz nawet 5 aktów seksualnych. Po trzech numerkach z kochankiem nie powiem mężowi że nie, choć byłam poobcierana musiałam się zgodzić.