Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietoperzka

Totalny brak energii, brak koncentracji- co to moze byc?

Polecane posty

Gość nietoperzka

W ciagu dnia jestem po prostu nie do zycia. Nie jestem spiaca, ale balansuje na granicy sennosci, nie mam w ogole energii, nie moge sie uczyc anu czytac ksiazki, bo nie potrafie sie skoncentrowac. Czy ktos tez tak ma? Co to moze byc?

Gość A ILE MASZ LAT

Gość nietoperzka
24

Gość warto poprosić
lekarza o wykonanie morfologii. Już z takiego badania często można wywnioskować czy wszystko jest ok. Objawy które opisujesz pojawiają się np przy spadku poziomu hemoglobiny.

Gość nietoperzka
Tylko czy lekarz da skierowanie:( A gdybym poszla prywatnie na badanie krwi, to co sobie zbadac?

Gość warto poprosić
jeśli powiesz lekarzowi że się źle czujesz to nie powinno być problemu ze zrobieniem podstawowego badania jakim jest morfologia. Możesz też próbować ratować się sama - jakeś witaminki, żelazo.. tyle że to jest działanie metodą prób i błędów.. Masz jeszcze jakieś inne objawy? Łamiące się paznokcie, mocniej wypadające włosy?

Gość cionża

Gość sugerowałabym też
badanie poziomu hormonów tarczycy

Gość nietoperzka
Wlosy to mi wypadaja od paru lat. Mam w tej chwili polowe mniej wlosow niz kiedys...Mysle, ze to przez czeste odchudzanie.

Gość warto poprosić
Jeśli często się katujesz odchudzaniem to dieta może się stać źle zbilansowana. Brakuje w niej tego co organizm potrzebuje. Do tego dochodzi pogodowe szaleństwo :) i ledwo żyjesz

Gość fajak
Koniecznie zrób badanie TSH- hormonu przysadki.Jest to podstawowe badanie obrazujace pracę tarczycy.Skierowanie powinien dać lekarz ogólny(finansuje NFZ).Wynik świadczy o niedoczynnosci lub nadczynności tarczycy.Ja mam podobne objawy przy niedoczynności.

Gość CHEMOGLOBINĘ
MOŻE MASZ ANEMIĘ !!!

Gość a co jak badania sa dobre
a brakuje energii i koncentracji?

Gość gość
Miałam duży problem ponieważ od 1.5 roku miałam depresję i moj stan się pogarszał z dnia na dzień. Zjadałam mnóstwo tabletek żeby sobie coś zrobić ale to nic nie dawało przez moją depresję i nerwicę nie miałam równy rok okresu. W desperacji szukałam pomocy wszedzie gdzie się dało. Trafiłam przypadkiem na stronę http://energiaduchowa.co.pl/?p=21 i zamówiłam oczyszczenie aury. Choć byłam sceptyczna – podziałało. Moje życie w końcu nabrało rumieńców, wstaję rano i chce mi się żyć.

Gość gość
Zrób tez usg jamy brzusznej u mnie problemy z wątroba okazały się przyczyną