Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SŁONECZKO1983

części zamienne do wozków??

Polecane posty

dziewczyny mam do was pytanie jak cos sie wam w wozku psuje to gdzie szukacie czesci zamiennych czy tez zapasowych?mam wozek spacerowke corrado cosy i pekla mi os od kolka z tylu i pojecia nie mam gdzie szukac nowego kolka :| gwarancja mi sie juz skonczyla w sklepie w ktorym ja kupilam nie sprowadzaja takich czesci...mieszkam w malym miescie i w sklepach pytalam ale nic z tego...czy znacie moze jakis serwis internetowy ktory sie czyms takim zajmuje?? bo na stronie corrado tez nic takiego nie ma :(

Współczuje. Z usterkami są naprawdę poważne problemy. Też miałam problem z kołami niejednokrotnie. Wózek już nie obejmował gwarancji , w sklepie nie zajmowali się takimi sprawami, szukałam na allegro oraz w goglach firmy i nici. Efekt taki że dałam do zakładu facet mi wytoczył części a potem pospawał. Też mieszkam w małej mieścinie pochodź po takich zakładach na pewno coś da się z tym zrobić.

Gość a właśnie że nie
:classic_cool:

Gość gość
Poszukaj w www.pol-service.pl, tam maja bardzo spory wybór, wiec z pewnością znajdziesz tam to czego potrzebujesz.