Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość areczek

ONANIZM W PRACY

Polecane posty

Gość Twoja Stara Miesza Dropsy
ja nie mam fujary:(

Gość wichura123
Ja się jak onanizuje w pracy to używam czasem do tego butelki po żywcu niegazowanym ale raz jak robiłem ostatnio to mi utknął nie wiem czemu ale nie chciał opaść i nie mógł wyjść bo się rdzeń zaklinował, musiałem wyjść z taką butelką na pale z pracy

to ja kiedys zywca light sobie wcisnelam i sie tak gleboko wcisnol ze bardzo sztywno musialam isc... ludzie sie dziwnie patrzyli..

Gość Tamara79
glupki

glupi ten co glupio robi.

Gość krystyna__
kto się przezywa ten się tak sAM NAZYWA!!!!

Gość daro29
Tamara ja muszę już spadać , będziesz jutro ? ja jestem od 8 , chętnie z tobą popisze , do jutra pa

papa Daruś

Gość wichura123
Nie wór nie wszedł ale czasem mocze go w kubku po kawie mojej szefowej

Gość ryszard75
Mnie najbardziej podniecające to jest gdy się siedzi w pokoju pełnym osób - siedzisz sobie i mahasz nużkom pod stołem i ci sie pytka ociera! Tylko musisz tak wycelować, żeby sie do buta spuścić.

Gość biedny ten onanista
daruś...babę se znajdź i to taką która dziury ci wreszcie swojej użyczy, a nie tylko taką, która będzie sie przygladała jak walisz gruchę.........No i do czego brak seksu doprowadza:O...Daruś woli swoją rękę niż cipkę:O

Gość daro29
cześć dziewczyny ja już sidzę przy kompie z kutasem w ręku i walę sobie konia , obok w pokoju moja szwagierka która o niczym nie wie , fajna dupka

Gość do roboty a nie
męczyc grzyba pod stołem!... za co masz płacone :classic_cool: no dobra, też to robiłem :classic_cool:

Gość ...jest super
Pracuje przy komputerze, jako jedyna kobieta w pokoju z kilkunastoma facetami i kiedy mam cala prace zrobiona to sobie lubie troche pomarzyc i czasami sobie wymyslam rozne rzeczy, np jakby to moglo byc z ktoryms z nich. Niekiedy sie strasznie tymi myslami nakrecam i jakis czas temu bylam tak napalona ze czulam ze jestem juz mokra. Nie wytrzymalam i zrobilam sobie dobrze w toalecie. Po pierwszych dwoch razach mialam lekkie poczucie winy, pomyslalam ze mi chyba juz calkiem odbija ale teraz mam juz spoko, tylko jak wracam do biura to zawsze sie zastanawiam czy ktos sie moze domyslac bo wiecie jak sie czasami wyglada tuz po orgazmie :)

Gość że niby jak się wygląda
tuz po orgazmie? :D

Gość ...jest super
no ja na przyklad mam straszne rumience

jak tylko to to mów, że chyba masz temperaturę :P no chyba ze jeszcze coś ;)

Gość ...jest super
Tak, a po podlodze ciagnie sie za mna struga gestego sluzu :)

no to jeszcze katar :classic_cool: :D

Gość ...jest super
No ok, ale co z tymi potwornymi skurczami macicy co je przez spodnice widac? A potem mi sie juz przy biurku czasem jeszcze wyrywie "fuck me" ;) Dobra, bo sie wkrecam za bardzo.

O_O? :D "fuck me"? tak sobie mówisz 'podczas'? hmm.. ciekawe :P masz aż tak mocne, że je widac przez spódnicę? :D czad :P to odczekaj z minute, dwie... nie wkręcasz za bardzo :classic_cool:

Gość ...jest super
Ale nie moge przeciez siedziec w WC pol godziny, to ma wygladac na szybkie siku. Nie ma juz czasu na romantyczne przytulanki PO :)

do WC idziesz przeciez nie tylko na siku, czasem na coś dłużej, albo skontrolować "uszczelki" przy okresie :D... przecież róznie bywa :D a jak to długo trwa? chyba nie pół godziny ;) (choc ktos mi mówił o 15 minutach :D)

Gość ...jest super
To tak: najpierw trzeba stworzyc romantyczny nastroj, czyli swieczki i czasem jakies kwiatki z papieru toaletowego, potem lampka szampana i gra wstepna. To juz jest jakies 15 minut conajmniej!

:D no, z takimi zachciankami, to pewnie, że mozesz miec problem :P no i to sprzątanie potem :D a u nas w firmie taki tam, normalny kibel... :o

"fuck me"? co ta telewizja robi z ludzi :classic_cool:

Gość ...jest super
no to zeby nie bylo balaganu mozna poznosic wszystkie szczotki do czyszczenia kibelka z innych kabin, poodwracac i taki to sposob na szybki i romantyczny wystroj wnetrza. :)

Gość ...jest super
...zapach troche nie ten, ale jak jazda to jazda, nie?

Gość stevie
ja uwielbiam walić w pracy, jestem z Bydgoszczy i miałbym ochote na cos fajniejszego jeszcze, sex w miejscu pracy z nieznajomą..mniami...liżę po mistrzowsku i lubie ostro. 28 lat, przystojny, szczuplutki, z duuużym. Teraz siedzę w gabinecie i marzę o fajnych dziewczynach...aktywnie:) pzdro

Gość napletek
..ja lubię na każdej budowie gdzie robię..........znaczyć swój ślad pobytu swoj a sperma..........staram sie to tak robic aby ktos to widzial ,jest to wieksza radocha