Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewdewdewd

dzisiaj kolega z pracy zaproponowal mi sex. zonaty jest.

Polecane posty

Gość niech się rozwiedzie
idiota.

Gość mis pryszczatek
szanowna autorka się chce pochwalić że ktoś zechciał ja przelecieć bez zobowiązań? gratuluję

ale i tak facet ma mało oryginalną taktykę ;-) lepsi są tacy, którzy chcą TYLKO pogadać, bo się tak fajnie rozmawia i rozmówczyni ma na ich nastrój zbawienny wpływ... oczywiscie od słowa do słowa i sytucja zaczyna się wyjaśniać ... jeżeli przemiła rozmówczyni nie ma ochoty na głowny punkt programu, znajomość nagle się urywa, nastrój chyba zaczyna poprawiać inna kobieta, której udało się osiagnąć jeszcze wyższy poziom w sztuce konwersacji z biednym zaniedbywanym przez żonę mężczyzną :-D

ale i tak facet ma mało oryginalną taktykę ;-) lepsi są tacy, którzy chcą TYLKO pogadać, bo się tak fajnie rozmawia i rozmówczyni ma na ich nastrój zbawienny wpływ... oczywiscie od słowa do słowa i sytucja zaczyna się wyjaśniać ... jeżeli przemiła rozmówczyni nie ma ochoty na głowny punkt programu, znajomość nagle się urywa, nastrój chyba zaczyna poprawiać inna kobieta, której udało się osiagnąć jeszcze wyższy poziom w sztuce konwersacji z biednym zaniedbywanym przez żonę mężczyzną :-D

Tak na marginesie, nie jesteś wybredna, bo facet ma mało oryginalną taktykę Jest już np. taka metoda – on jest inteligentny, wiele widział i przeżył, więc fajnie się rozmawia, on cały czas popodkreśla, ze rozmówczyni ma zbawienny wpływ na jego nastrój, jest inteligentna i ogólnie fajna :-) od słowa do słowa i sytuacja jeszcze bardziej się wyjaśnia Jeżeli przemiła rozmówczyni nie wykazuje chęci na konsumpcję zaplanowanego przez pana dania głównego, wówczas znajomość się zawiesza prawdopodobnie jednak chodzi tylko i wyłącznie o to, ze zaniedbywany przez swoja żonę mężczyzna spotyka inną przedstawicielkę płci pięknej, która sztukę konwersacji i poprawiania nastroju opanowała w stopniu bardziej zaawansowanym :-D

ups kilka razy się wpisałam, ale to nie moja wina - serwer im pada :-D

Gość AUTORKO tematu
jeżeli jesteś zwykłą szmatą to dawaj mu dupy i rozkładaj nogi na zawołanie, jeżeli się szanujesz to powiedz mu, że brak seksu w związku małżeńskim to problem, w którym nie ma jednej winnej strony i on też musi się postarać, by żona poczuła to, co dawniej

Gość no to będzie darmowa dupa
do ruchania w biurze, poczta pantoflowa to potęga

A Wy juz zaczynacie z tymi chamskimi tekstami.Ktos kto uważa seks z żonatym facetem za jedyny przejaw bliskości i czułości w swoim życiu i tak ma ciężko i bez Waszych dosadnych uwag.

Gość O i tyle
rzeczywistosc idż se przyjaraj ćpunko, bo chyba nie kumasz tematu

Gość siara
sex w biurze to podstawia a wpisac p[otem do CV

Gość prawdopodobnie zdradzona
ty głupia kórwo odczep sie od tego faceta, proponując ci sex tak naprawde prosi o pomoc, jak go lubisz to mu pomóż pokonac przeszkody,doradź, zniszczysz go w ten sposób predzej czy później

Gość kasikonik
normalka takie propozycje u żonatych facetów- bardzo czesto mi sie to zdarzało, oni to traktuja jak żucie gumy. Pogoniłam jednego z drugim. a najwieksza nauczką by lo jak w zartach powtórzyłam przy nim ze mi proponował- ale sie wkurwił hahahaha i jak ręką odjął sie odczepił

Gość nie lubiąca małego.
A ja nie lubię małego fiuta/a on na milion procent takiego ma!! bo któż nie lubi orgazmu??? i seksu??? tylko ten któremu TO nie sprawia przyjemności.Skoro jego zona ucieka przed niim( i jego małym) to autorka ma odpowiedż.Nie pchaj się,bo nie warto.Zrezygnujesz a on Ci po ptokach du..obsmaruje/

Gość gość
Ja tam kocham wirtualny seks, numer jeden w polsce to http://sextelefon.top/ Piękne kobiety, gotowe na wszystko i u niektórych lasek masz możliwość realnego spotkania, więc wiesz z kim rozmawiasz przez ten seks telefon