Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Już ktoś ciśnienia nie wytrzymał, ale tak jak pisałem, takie rzeczy się całe życie pamięta...

Polecane posty

Przed chwilą, Biała czekolada tak napisał:

Ciotka jak robiła to jakieś z Castoramy za 650 plytki pomalowala na szaro lodówkę nowom odświeżenie ścian i w życiu byś nie trafił że to gotiwiec wszystko wygląda dobrze tylko ona ma malom kuchnie jak pół mojej

Za 650 kuchnia? To dawno musiała brać... teraz jak patrzyłem to za najgorszej jakości sklejki cieniutkie jak karton wołają ponad 2 koła na promocji... dlatego czasem już lepiej w komisie coś trafić niż taki szajs za taką kasę brać... wstydziliby się.

1 minutę temu, RC_+ napisał:

Za 650 kuchnia? To dawno musiała brać... teraz jak patrzyłem to za najgorszej jakości sklejki cieniutkie jak karton wołają ponad 2 koła na promocji... dlatego czasem już lepiej w komisie coś trafić niż taki szajs za taką kasę brać... wstydziliby się.

Nie wiem z 5 lat temu 

3 minuty temu, matka salowej napisał:

Zbieram na mojom horą curkę Magdę! 😭😭😭

mój nażyczony jest bardzo dobry i zawsze mogę na niego liczyć, zaraz mu powiem tylko wyjdzie spod prysznica 🤪

Edytowano przez Szon patrol

U mnie to 2 koła ale ja mam tutaj prawie 4m ściany 

Przed chwilą, Szon patrol napisał:

mój nażyczony jest bardzo dobry i zawsze mogę na niego liczyć, zaraz mu powiem tylko wyjdzie spod prysznica 🤪

Dej grosik na curkę, która zwariowała 😭

2 minuty temu, matka salowej napisał:

Zbieram na mojom horą curkę Magdę! 😭😭😭

Przed chwilą, matka salowej napisał:

Dej grosik na curkę, która zwariowała 😭

Dobrze widzilam jak salowa napisala że to jej mąż zrobil kradzione zdjęcie? XDDD nadal ktoś ma wątpliwości jaka to mitomanka? Panpersinko i co nadal glupa rznac będziesz?

Przed chwilą, srejzi Beatka napisał:

1 minutę temu, Szon patrol napisał:

.

Wpadka nickowa, qwerty może być na jednej na sali z mojom horom curkom Magdom 😭😭😭

Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał:

Dobrze widzilam jak salowa napisala że to jej mąż zrobil kradzione zdjęcie? XDDD nadal ktoś ma wątpliwości jaka to mitomanka? Panpersinko i co nadal glupa rznac będziesz?

Niestety dobrze widziałaś dobra kobieto (dej grosika)! 😭😭😭😭

U mnie to 2 koła ale ja mam tutaj prawie 4m ściany 

Najgorzej to na wymiar zamawiać meble... Mój Ojciec u siebie w mieszkaniu brał kuchenne na wymiar... siedem koła... jakbyś wszedł to byś nigdy nie powiedział, że tyle kosztowały, bo wcale nie wyglądają tak dobrze... pomyślałbyś, jakieś zwykłe z Ikea... także powariowali z cenami niektórzy. Nigdy bym tyle nie dał, za taką cenę to RTX 😆 😆 

Niestety dobrze widziałaś dobra kobieto (dej grosika)! 😭😭😭😭

Nie daje na hore curki ani inne ogórki 

Wpadka nickowa, qwerty może być na jednej na sali z mojom horom curkom Magdom 😭😭😭

bo ja jestem taka krejzolka już sama nie wiem ile mam kont, muszę się zapytać nażyczonego żeby nie było wpadki kontowej 🤪 jak z tymi kolumnowymi nogami w butelce piwa 🤪

1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Spokojnie. Pani Magda jest obecnie leczona.

To dlaczego córce się pogarsza? 😭 Nasz były kąkubent odszedł od nas obu, a ona twierdzi, że tu jest i robi zdjęcia, które moja córka ściąga z netu 😭

A pamiętacie qwerty glonojada? Mamasita się botoksuje i tatułuje a to passe w paris i nawet w bolsce zaczyna być kojarzone z madkami z baraków. 

Najgorzej to na wymiar zamawiać meble... Mój Ojciec u siebie w mieszkaniu brał kuchenne na wymiar... siedem koła... jakbyś wszedł to byś nigdy nie powiedział, że tyle kosztowały, bo wcale nie wyglądają tak dobrze... pomyślałbyś, jakieś zwykłe z Ikea... także powariowali z cenami niektórzy. Nigdy bym tyle nie dał, za taką cenę to RTX 😆 😆 

No różne widziałem i 40tys stolarz bierze i za 35k spíepszyl komus i 71k i 8200 cały remont kuchni ok tez nie zamierzam pchać bo chce aneks kuchenny kiedyś i to tymczasowo 

A pamiętacie qwerty glonojada? Mamasita się botoksuje i tatułuje a to passe w paris i nawet w bolsce zaczyna być kojarzone z madkami z baraków. 

pamiętam, to jest największa manipulantka, sama się gubi w swoich manipulacjach, i to w białych rękawiczkach, nie to co ja i moja psiapsi Eve i jej nażyczony

To dlaczego córce się pogarsza? 😭 Nasz były kąkubent odszedł od nas obu, a ona twierdzi, że tu jest i robi zdjęcia, które moja córka ściąga z netu 😭

Pomału. Wstawiła te zimowe zdjęcie i napisała, że to Pan Bunia Męczennik zrobił?

4 minuty temu, RC_+ napisał:

Leżaka ciężko byłoby gdzieś wyciągnąć na miasto, sam pisał, że jest domator. 😉

Myśle, że znalazłbyś sposób, żeby go namówić 😄

No różne widziałem i 40tys stolarz bierze i za 35k spíepszyl komus i 71k i 8200 cały remont kuchni ok tez nie zamierzam pchać bo chce aneks kuchenny kiedyś i to tymczasowo 

Sky is the limit... studnia bez dna. Dlatego niech się gonią z takimi cenami.

Koniec końców to wystarczy żeby było jak w sypialni czy salonie trochę czarnego jakieś piekarnik hotelowy co mam gofriwnica tablet takerze mam kwadratowe sztućce pozłacane i tak będzie spoko tylko muszę się wziąć za skrobanie 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Myśle, że znalazłbyś sposób, żeby go namówić 😄

Prędzej Anastazja... 😉 Może by go potrafiła zmotywować.

Ziemniak, a ty pamiętasz jak mnie nażyczony pomylił z czeską modelką? To była dopiero kupa śmiechu, wiem że na mnie lecisz, zawsze na mnie leciałeś 🤪

1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Pomału. Wstawiła te zimowe zdjęcie i napisała, że to Pan Bunia Męczennik zrobił?

Tak dowody wciąż wiszą, twierdzi, że zdjecie z jej profilu zrobił nasz bunio świętej pamięci 😭😭😭

Tak dowody wciąż wiszą, twierdzi, że zdjecie z jej profilu zrobił nasz bunio świętej pamięci 😭😭😭

Boze coś się stało. Umarł na której stacji?

Boze coś się stało. Umarł na której stacji?

Metaforycznie rzecz ujmuję, żyje szczęśliwy z dala od nas, ale nie z nami niestety 😭😭😭

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się