Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Już ktoś ciśnienia nie wytrzymał, ale tak jak pisałem, takie rzeczy się całe życie pamięta...

Polecane posty

Albo jak pierwszy raz odpaliłem PlayStation (PSX)... ten tajemniczy dźwięk, te trzaski... jaka to była magia... pierwsza gra jaką odpaliłem to była Medal of Honor... pamiętam dokładnie. 😉

Edytowano przez RC_+

Ja pamietam jak mialem 4 lata i u babci mialem psx i gralem w colin mcrae albo crash team racing, fajnie sie gralo 

Edytowano przez Dogma

Przed chwilą, Biała czekolada tak napisał:

Ja fighting force na ps1 chłopaka sis

Miałem tę grę... klasyk. 

Ale potem i tak przerzucilem sie na sluuchanie plyt CD muzyka metalowa, Sepultura, Metallica, Slipknot, Limp Bizkit i olalem gierki, i zaczalem grac na perkusji 😉 

1 minutę temu, RC_+ napisał:

Miałem tę grę... klasyk. 

Ta gra miała sporo mechnik można było wyrwac porecz i wpalowac komus albo napic się coli z automatu 

3 minuty temu, Biała czekolada tak napisał:

Ta gra miała sporo mechnik można było wyrwac porecz i wpalowac komus albo napic się coli z automatu 

No to było rewolucyjne jak na tamte czasy, muzyka nawalanka, robiła klimat. Seria Duke Nukem też słynęła z takiego otwartego podejścia do otoczenia, to samo Shenmue na Dreamcasta - genialna gra.

Edytowano przez RC_+

Nie wiem może dorobie ale mam kupić wyro, narożnik remont kuchni łazienki i jeszcze 15-16konsol

A jaki masz plan na kuchnię? Aneks, czy osobne pomieszczenie?

A jaki masz plan na kuchnię? Aneks, czy osobne pomieszczenie?

A tylko odświeżenie malowanie jedna czarba lub 2 sufit bialy reszta jakiś szary meble może odmalowac albo wymienić no jak najtaniej byle było czysto i ładniej 

Ciekawostka: Ta plansza z logiem PlayStation w PSX przy uruchamianiu gry... ona nie była planszą 2D, to była grafika renderowana w trójwymiarze... hackerzy dotarli do kodu z BIOS PSX i ku ich zaskoczeniu okazało się, że logo od początku było trójwymiarowym renderem... Japończycy zapytani po wielu latach, czemu plansza była w trójwymiarze, odpowiedzieli, że po prostu tak było prościej odtworzyć logo niż rysować je w 2D...  

• Haha 1

Stół może wrócić tam biurko krzesła dwa dokupić po 50 odmalowane czyste agd czarne tablet nie wiem zobaczymy ale ogólnie skrobanie malowanie mycie wymiana kranu może zyrandol betonu stół 2 krzesła bp miałem szaleć w jakiś kącik muzyczno czilaltowy ale budżet muszę gromadzic na inwestycje 

2 minuty temu, Biała czekolada tak napisał:

Stół może wrócić tam biurko krzesła dwa dokupić po 50 odmalowane czyste agd czarne tablet nie wiem zobaczymy ale ogólnie skrobanie malowanie mycie wymiana kranu może zyrandol betonu stół 2 krzesła bp miałem szaleć w jakiś kącik muzyczno czilaltowy ale budżet muszę gromadzic na inwestycje 

A nie chciałbyś wyspy kuchennej? Mi się strasznie podobają i zrobiłem sobie taką wyspę, a la mini bar w kuchni ze stołkami i fajnie wyszło.

Czyli co gdyby gpu bylo zwalone to artyfekty 

Dokładnie... i co ciekawe, mimo, że GPU w PSX raczej było bardzo mało awaryjne, to faktycznie, przy problemach z chipem graficznym robiły się artefakty już na logo startowym i wiadomo dlaczego.

1 minutę temu, Biała czekolada tak napisał:

Ja kiedyś krecilem gf2 mx200 to mi się rozlewal obraz xD

Artefakty w każdym GPU się robią gdy za mocno podkręcisz zegary... nawet w nówce nieśmiganej... z reguły to nieszkodliwe gdy się zdarzy... problem zaczyna się wtedy gdy artefakty się utrzymują na stałe.

Przed chwilą, RC_+ napisał:

A nie chciałbyś wyspy kuchennej? Mi się strasznie podobają i zrobiłem sobie taką wyspę, a la mini bar w kuchni ze stołkami i fajnie wyszło.

Nie bo nie mam kasy chce kiedyś aneks kuchenny i zrobić tutaj gameroom 375 x 238 = 8,9m2, a póki co mam kuchnie gazowom jak nowom, lodówka trochę gorsza ale to się doczysci, meble odmalowac i sciany + czyszczenie i zrobi robotę za 500

1 minutę temu, Biała czekolada tak napisał:

Nie bo nie mam kasy chce kiedyś aneks kuchenny i zrobić tutaj gameroom 375 x 238 = 8,9m2, a póki co mam kuchnie gazowom jak nowom, lodówka trochę gorsza ale to się doczysci, meble odmalowac i sciany + czyszczenie i zrobi robotę za 500

Czasami w komisach można naprawdę jeszcze spoko meble kuchenne dostać dużo taniej niż nówki z Ikea... tylko wiadomo, trzeba chodzić i oglądać, bo komisy rzadko mają stronki.

Edytowano przez RC_+

Przed chwilą, RC_+ napisał:

Artefakty w każdym GPU się robią gdy za mocno podkręcisz zegary... nawet w nówce nieśmiganej... z reguły to nieszkodliwe gdy się zdarzy... problem zaczyna się wtedy gdy artefakty się utrzymują na stałe.

W koncu się popsula od 3ds maxa i gubila wierzchołki 

Czasami w komisach można naprawdę jeszcze spoko meble kuchenne dostać... tylko wiadomo, trzeba chodzić i oglądać, bo komisy rzadko mają stronki.

Miałem nowe za 2 kola z jakiś komfortu ale mi może 2kola zycie zmienić nie wiadomo jakie bedom wyceny im więcej kapitału tym lepiej 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Fajnie sobie gadacie. Kiedy idziecie na piwo? 😄🍻

Leżaka ciężko byłoby gdzieś wyciągnąć na miasto, sam pisał, że jest domator. 😉

6 minut temu, RC_+ napisał:

Czasami w komisach można naprawdę jeszcze spoko meble kuchenne dostać... tylko wiadomo, trzeba chodzić i oglądać, bo komisy rzadko mają stronki.

Ciotka jak robiła to jakieś z Castoramy za 650 plytki pomalowala na szaro lodówkę nowom odświeżenie ścian i w życiu byś nie trafił że to gotiwiec wszystko wygląda dobrze tylko ona ma malom kuchnie jak pół mojej

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Fajnie sobie gadacie. Kiedy idziecie na piwo? 😄🍻

Córko dlaczego twierdzisz, że nasz były kąkubent zrobił zdjęcie, które jest z google grafika? 😭 Bierzesz swoje leki córko? 😭😭😭

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się