Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

DO DEJZI69 PO RAZ OSTATNI

Polecane posty

Dejzi - jeżeli chce Ci się srac (to Twoje słowa) to idź do kibla i tam załatw swoje sprawy a nie bruździsz wszytskim na prawo i lewo swoimi odchodami i kadźisz cała atmosferę! Twoje bezpodstawne komentarze do mojej osoby, która, potórzę-nigdy nie wdawała się w żadną z tobą dyskusję, mam wyjątkowo głęboko gdzieś, dlatego daruj sobie zresztą skarga na ciebie już została złożona u moderatora i wkrótce ID twojego komputera zostanie zablokowane dla tego forum i przestanies zprzelewać swoje żałosne frustracje na tematy, które Ciebie zupełnie nie dotyczą. Twoje zachowanie jest smieszne i wyjątkowo beznadziejne, co na pewno poprze większość tutejszych forumowiczek dlatego po raz ostatni zwracam się do ciebie w jakiejkolwiek formie gdyż nie zamierzam tracić czasu na Twoje uwagi, które niestety prezentują poziom mniejszy niż zero i tylko pokazują jak zdesperowaną idiotką faktycznie musisz być. Wiedz, że twoje zachowanie jest NIENORMALNE i dlatego nawet nie wysilaj się odpisywać bo jak zwykle się skompromitujesz.

p.s. mówiąc zupełnie pwoażnie - jesli nie przestaniesz, mówiąc brzydko, PRZYPIERDALAĆ SIĘ do ludzi to wkrótce zainteresuje się twoimi danymi policja, poniewaz takie zachowanie (obrazanie na forum publicznym) jak twoje jest zapisane w kodeksie jako karalne, nie wierzysz to sama sprawdź. I nie zdziw sie, jak ktoregos dnia panowie w mundurze zapukaja do Ciebie. Mówię poważnie, znajomości w policji ogolnopolskiej to nie problem a wykryć komputer jest bardzo łatwo, wiem bo pracowałam w policji. nie pozdrawiam.

Skarga poszła? Ciekawe co z tego wyniknie- jak dotąd ograniczali się do likwidowania wątków, w których obrzucano się błotem. Tylko ciekawe jak, skoro jest pomarańczowa.........będę śledzić postępy

ja również popieram sękatą,,,mi mala i cała reszte która jest za tym by dejzi usunąć z forum:)..w końcu zagości spokój

jesli nie chcesz podszywów to zaczerń nicka i będzie po sprawie. Poza tym PRZYPOMINAM, że jest to forum Śluby i Wesela i mamy prawo zadawac tyle pytań związanych ze ślubem ile nam się żywnie pdooba, jeśli Ty dejzi nie zamierzsz wychodzić z amąż, nie możesz nic konkretnego poradzić to po jaką cholerę tutaj włazisz? Idź na ogólny i tam odpisuj beznadziejne komentarze a nie tutaj wysmiewasz sie z każdego problemu i wkurwiasz wszystkich dookoł.a To, co napisałma powyżej jest aktualne, mam kontakt z moderatorami i policją, jesli Twoja chamówa sie nie ograniczy to zobaczysz, że będziesz zablokowana nawet jako pomarańczowa, przypominam, że w świecie internetu NIGDY nie będziesz anonimowa, nawet jako pomarańczka.

ja za namową dejzi i jej wczorajszej koleżanki usunełam suwaczki i zostawilam standardowy;) były bardzo przekonujące, do tego stopnia że wykasowano tematy:)

swoją drogą jak ktoś zakłada temat, to naprawde czasami nie są to tematy zbytnio rozgarnięte.. nie obrażając nikogo. ale to forum i każdy moze PYTAĆ.

Gość pomyliłeś forume
madzianietka, nie sądzę by na forum chodziło o ocenianie innych - Regulamin się kłania

madzianetka - owszem, czasem sa neirozgarnięte ale cyz ktoś każde nam na nie odpisywać? Nie mozna po prostu wejść na temat, który nas interesuje i tam normalnie odpowiedzieć? Porozmawiać? Po co ktoś włazi tam, gdzie nie ma nic do powiedzenia? Coś kogoś denerwuje? Ten temat juz był? Daj sobie spokój, może ktoś inny bardziej cierpliwy odpowie. Nabluzgac drugiemu to każdy potrafi, ale żeby dać naprawde konkretną radę to mało kto się znajdzie. Dejzi, jakoś do tej pory nikt nie miał problemu z zaczernieniem nicku więc nie sciemniaj, że nie możesz. Najlepiej dla Ciebie byłoby zmienić nick na inny i go zaczernić, może wtedy na nowo mogłabys odbudowac szacunek u innych bo jak narazie jestes przegrana nie zależnie ile z tych niby-twoich podszywow to twoje a ile nie. Jelsi cos Cie smiesyz lub denerwuje to powtarzam- nie odpisuj. Nikt cie nie prosi o takie komentarze, jesli myslisz, ze swoja chamówa kogokolwiek nawrócisz, uswiadomisz czy zmobilizujesz to sie grubo mylisz. Większosc tutaj osob dorosła do pewnych spraw (nawte takich, jak malzenstwo w przeciwienstwie do ciebie) i moze nie zyczyc sobie bezpodstawnego bluzgania niczym zajadly latlerek ktory wiecej szczeka niz gryzie.

wiem, ale wiecie co, po wczorajszym obiecalam sobie ze wiecej nie bede sie wdawała w dyskusje, nawet narzeczony śmiał sie ze mne ze sie wkurzam o byle co, ale kurde ludzie, mamy tu swoje tematy, koleżanki internetowe, z którymi gawędzi sie o naszych pierdółkach a tu tylko coś człowiek napisze, to zmieszają z błotem aż nie chce się tu zaglądać.

zaraz pewnie ktoś napisze TO NIE ZAGLĄDAJ głupia itp:) EHHH co bym nie napisala i tak zaraz bedzie ze glupia itp. Sękata, poprostu taki żywot forum chyba i tyle. dzięki za rozmowy i trzymajta się;)

nieprawda, że 'taki zywot'. Jesli ogół pzowoli na takie zachowania to taki 'troll' będzie siedzial i siedział. Jeśli wszysyc opowiemy się za tym, że zachowanie dejzi jest skandaliczne i albo powinna stonowac albo opuścić to forum to w końcu da za wgraną. Forum nie jets po to, by jakaś sfrustrowana życiem osoba wyżywała sie na bogu ducha winnych osobach. Każdy ma jakiś swój temat, jakies wątpliwości, jakies problemy. Nie wiedzę sensu aby włazić i odpowiadac beznadziejnie raz po raz pogrążając się jesczez bardziej w swojej ciemnocie i głupocie. Niekonstruktywna i obrażająca krytyka nic nie nauczy ani niczego nie udowodni, dejzi. Jesli chcesz komuś coś wytłumaczyć, lub pokazać, że coś jest bez sensu to mu to normalnie napisz, a nie wyżywaj się jakbys miała wieczny okres, bo podejrzewam, ze i ty sama nie chcialabys byc zwyzywana przez jakąkolwiek osobe, ktorej nic zleog nie zrobilas. Zastanow sie dziewczyno nad swoim postepowaniem, my nie chcemy tu takich trolli jak ty.

ale przyznam, troll to trafne określenie dla stręczycieli internetowych:)

dejzi, zajrzyj na jakis topik, i przeczytaj jeszcze raz Twoje niektore komentarze.. nawet nie potrafisz zgrabnie ująć to co chcesz napisać.

dejzi, nie miałabym nic przeciwko złośliwym, UZASADNIONYM komenatrzom. Debilne odzywki i obrażanie innych to nie jest już złośliwośc a chamstwo, a to to tutaj się rozchodzi.

właśnie KAMAN dejzi ja nie mówię o ortografi tylko o debiliźmie, który aż wali od Twoich komenatrzy, ale jeśli dalej nie czaisz, o co chodzi to tak jak już pisałam wyżej, spodziewaj się niemiłych konsekwencji swojego zachowania

jak masz/macie problem z zachowaniem dystansu na tym prymitywnym forum, to je opuść, bo źle to wpływa na waszą psychikę

Jedynie co moge powiedzieć to nie tylko tu zaszła ta baba za skóre 😠 Na topiku o dzieciach również.....

Gość eek od kredek
móżdżek, cóż za nutka ironii w twojej wypowiedzi aczkolwiek mało interesującej.

mi mała ---> nie drażnij dejzi bo się nam dziewczę znowu nakręci

słuchałyście wiadomości... ojczym zabił 3,5 letne dziecko:/ makabra... dajcie lepiej temat o karze śmierci dla tych sku.rwiielów!!!!!!!!

eek od kredek, ciesze się, że zwróciłeś uwagę na moje skromne wypowiedzi... :)