Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Pretensja

Az sie posikalam ze smiechu

Polecane posty

Gość ło ho ho ho ho ho
strasznie śmieszne :o :o

Gość rece opadaja....
alegrija: nie wydzieraj pyska,prostaczko:o To raz,dwa,skoro mowisz,ze to dyskusja ogolna,to Pretensja mogla zalozyc jakikolwiek topik,prawda? a filmik jest fajny.Chyba jestescie niewrazliwmi debilami,skoro Was nie "rozbraja" ten maluch.Obyscie dzieci nie mieli,bo nie bede zazdroscic tym maluchom,takich pustych,nieczulych rodzicow.A pozniej sie dziwia,ze 3.5 latek skatowany :o

Nie wiem czy smiac sie czy plakac z waszych wypowiedzi....dalam linka na cos co mnie smieszy i zaraz zostalam wyzwana:) Ale mnie to wali heheheheh

rece opadaja.... -widzisz w jakich czasach przyszlo nam zyc?nic tylko wyzwiska....jak by mogli to by mnie skatowali za tego linka...

:D Dekle... więcej luzu doradzam.. obu stronom... filimik wywołała u mnie usmiech.. Więc nie jest tak źle... :P

Gość rece opadaja....
alegrija : ale Ty chamska i prosta jestes :)smieszy mnie Twoja glupota.Sprawdz czy ojciec nie stoi pod budka z piwem,niewyksztalcona prostaczko.

Gość Bogdan46
nie jestem pedofilem ale śmiem twierdzić że maluch jest słodziak (oblizuje sie) i sam chetnie bym posiadł takiego niestety moja żona nie może mieć dzieci (wali głową w stół) masz więcej tych fajnych filmików ? Boguś by się bardzo cieszył (ślinka cieknie) :)

Chyba przestane tu wchodzic,bo zauwazylam ze na tym forum siedza same bubki,ktorzy nie maja za grosz humoru a jedyna ich rozrywka jest obrazanie innych:)

Gość Bogdan46
Droga damo od Pretensji mylisz się bardzo. Ja mam ogromne poczucie humoru i nie tylko to :) Chcesz się przekonać ? :)

ja mam poczucie humoru.. ale inne ? może mnie ów dzieciak nie śmieszyć? Chyba może :)

Gość Bogdan46
nie spadaj, pogadaj z nami

Gość Bogdan46
Lady za bardzo przeżywasz wszystko. Wyluzuj się. Rozumiem, że poród źle wpłynął na twą psychike, ten ból, szok, nacinanie krocza, teraz pewnie popuszczanie moczu. Opanuj się. Będzie dobrze.

Gość Bogdan46
Byłem dziś na temacie o macierzynstwie i czytałem o problemach z nietrzymaniem moczu. Nie martw się. Dużo kobiet podczas śmiechu to ma po porodzie. Przejdzie z czasem.