Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaaaaaaaa

BARDZO PROSZĘ WAS O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość agnieszkaaaaaaaa

Znalazłam ofertę pracy która mnie interesuje, napisałam już cv i teraz muszę wysłać to do nich mailem. Z tym, że robię to pierwszy raz i nie wiem czy trzeba wysłać CV w załączniku, czy skopiować i wkleić jako tekst. Pozatym czy dodać coś więcej - że jestem zainteresowana Państwa Ofertą - czy coś w tym stylu Heh.. czy po prostu przesłać sam doc.? wiem ze moze sie to Wam wydac glupie:) ale tak czy inaczej potrzebuje paru wskazowek, zeby moje cv zostalo zauwazone. Jaki tytul wiadomosci? Czekam na Wasze Odpowiedzi i z Góry bardzo Wam dziękuję za pomoc.

Gość emi___
ja bym wyslala sam zalacznik :D ale nie sluchaj sie mnie bo nie mam fioletkowego pojecia:P

Gość aaagaaaaaaaaaaaaaaa
odpiszcie proszę bardzo mi na tym zalezy.............................

Gość pierwsze co
ja bym tez wyslala motywacyjny...zawsze ladniej wyglada...a tytul malo wazny..ale zaznacz o jakie stanowisko ci chodzi

Gość ja zawsze pisałam
Dzień dobry w związku z ogłoszeniem zamieszczonym przez Państwa (tu i tu), przesyłam w załączniku swój życiorys oraz list motywacyjny pozdrawiam / z poważaniem Anna Kowalska jako tytuł albo to, co kazali napisać albo "odpowiedź na ogłoszeniew sprawie i wymienić stanowisko o jakie się staramy a reszta to już w LM i CV, lepiej w załączniku, zwłaszcza do większych firm, bo łatwiej im wydrukować i odłożyć na "kupkę" kandydatów :)

Gość pffff
"w zwiazku z Państwa oferta zamieszczona w ............ przesyłam swoje CV i list motywacyjny" cv i lm w zalaczniku pozdrawiam