Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xc.23

Jaski model dżinsów na okrągłe nie grube biodra i uda?

Polecane posty

Gość xc.23

Mam 93cm w biodrach, 61 w pasie, więc chyba takie z wyższym stanem odpadają, bo zawsze coś odstaje:( No i problemem jest to, że mam umięśnione uda. Czy da się kupić dżinsy lekko zwężane ku dołowi, nie rurki takie bardzo obcisłe, w ciemnym kolorze na taką budowę ciała? Znacie take modele z jakichś ogólnodostępnych marek?

Gość xc.23
sorry za literówki:O Jeszcze śpię:classic_cool:

Gość chichotkaaaaa
lee leola sa fajne, polecam bardzo:)

Gość dzięki a czy one nie
są rozszerzane na dole? Bo wolę takie lekko zwężane. I jeszcze pytanie: jak sądzicie, lepszy na 93cm w biodrach, w najszerszym miejscu, jest rozmiar 27 czy 28? One się za bardzo nie rozciągają po kilku dniach noszenia?

rurki maja proste nogawki i nie sa strasznie obcisle, cygaretki takie sa. najlepiej spodnie o prostym kroju. nie wysoki stan i niezbyt niskie biodrowki. proste nogawki. a tych diesla juz nie chcesz?

jeszcze zapomnialam dodac, ze taki kroj jak chcesz to maja niesmiertelne i klasyczne 501 levi's. kup sobie rozmiar 26 i w kolorze ciemny granat :)

Gość dzięki a czy one nie
te Diesla tez chcę, tylko nie wiem, jak wypadnie rozmiar:) Wiecie, nazwy właśnie sa używane różnie. Niby cygaretki to to, czego unikam, ale często takie spodnie nazywane są rurkami itp. No ale wiecie o co mi chodzi:) Po prostu mam wydatny tyłek i szersze udka. Ale chyba rozmiar 26 to jednak za mały będzie. Obawiam się, że może się to źle skończyć;) Kiedyś mierzyłam jakieś spodnie Lee, ale pamiętam, ze ich modele były jakieś małe i ciasne w okolicach zadka właśnie. Czy to reguła i wszystkie tak mają? Czy wystarczy wziąć większy rozmiar i będzie ok?