Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezadobrze jest

Pomocy!! Przespałem się z kobietą 20 lat starszą i ona teraz chce czegoś więcej!

Polecane posty

Gość Niezadobrze jest

Od roku studiuję i wynajmuję pokój u jednej kobiety. Jest tuż przed 50, może niespecjalnie ładna ale generalnie zadbana i sympatyczna. W ubiegłym tygodniu obchodziła imieniny i z racji, że akurat nikt nie mógł przyjśc zapytała czy mógłbym się z nią napić po kieliszku dla uczczenia. Wiadomo, na jednym kieliszku się nie skończyło, wypiliśmy dość dużo i w końcu ona zaproponowała brudzia. Przy całowaniu może trochę mnie poniosło, bo wyszedł z tego bardzo namiętny pocałunek, a później to już poszło samo z siebie.... I teraz problem jest taki, że mam dziewczynę (studiuje w innym mieście i o niczym nie wie) i mam teraz strasznego kaca morlanego. Na dodatek ta kobieta, chcę teraz czegoś więcej, bo całkowicie zmieniła do mnie swój stosunek - obejmuje mnie, podszczypuje itp. Wczoraj przy innej sąsiadce wpiła się w mnie na klatce (a ja odwzjamniłem), a dziś przyszła pod moją uczelnię. Ludzie, jak się z tego wywinąć!?

Gość tak se myslę
zmień mieszkanie

Gość Niezadobrze jest
Ale nie napisałem jeszcze wszystkiego. Przespałem się też z jej psem, to dopiero byl hardcore :o

Gość użekła mnie twoja histeeria
ojej ale kurwiarz omg. lepiej powiedz swojej dziewczynie, niech wie jakie zero ma za faceta i zerwie czym predzej. po co ma zniszczyc sobie zycie???

Gość Niezadobrze jest
no niby najłatwiej, ale mieszkanie jest w bardzo dobrym miejscu, w dodatku mam cały spory pokój dla siebie praktycznie za grosze. Nie wiem czy znajde cos dobrego, tym bardziej ze dzieki niskiej cenie moge sobie pozwolic na rozne inne wydatki

Gość jak dla mnie to...
po pierwsze: jesteś sukinsynem, bo zdradziłeś dziewczynę :O po drugie: dobrze Ci tak! zachciało Ci się starszej babki? masz czego chciałeś!

Trzeba było wcześniej o tym myśleć. Teraz jedynym rozsądnym dla Ciebie wyjściem jest zmiana mieszkania. Na szczęście rok akademicki nidługo się kończy :P

Gość era premia
o fuuuuuuuuuuuj... bleee... pieprzony zdrajco... twoja dziewczyna nie zasluguje na takiego parszywca jak ty!!!

mieszkanie w bardzo dobrym miejscu i tanio? i to cie powstrzymuje?! . To może jej zaproponuj zeby Cie utrzymywała za seks a potem moze jeszcze zajmiesz sie sąsiadkami .....

Gość rzygac mi sie chce jak widze
tego typu tematy. Szkoda tylko tej twojej dziewczyny a ty jestes niezlym skurwielem :o

Zgadzam się zurawinką. Mnie się wydaje ,ze Ci to odpowiada. Szukasz tylko usprawiedliwienia i "rozgrzeszenia" w naszych postach. Moim zdaniem musisz zmienić mieszkanie. Chyba, że w głębi duszy Ci to odpowiada... Przyznaj się :P

Gość tos narobil chlopie

Gość Niezadobrze jest
zmienię mieszkanie, ale co powiem dziewczynie jak zapyta czemu mi się takie dobre mieszkanie nie podobało? no i co powiedzieć tej kobiecie? bo nie mam gwarancji, że się odczepi gdy się od niej wyprowadzę. raczej może jeszcze więcej nawywijać

Gość on nie jest skurwielem
on jest zwykła C I P Ą nie zauważyliście co napisał? ma mieszkanie za grosze. Musi tylko za nie płacić własnym hoojem jakiejś starej tłustej babie jak nie będzie grzecznie lizał piczy to wyląduje na bruku biedny studencik męska szmata pewnie niedługo będzie musiał obsługiwać koleżanki właścicielki a jak nie to fora ze dwora!

Gość jak dla mnie to...
ONA może nawywijać? :O nawywijałeś to Ty :O:O:O Żałosny dupodajek, zdrajca na dodatek :O

ja tylko tak nieśmiało (i tylko sądząc z tematu, bo nie mam na razie wiecej czasu) tam wyżej jest topik o psycholach/kach, moze autorwi się przyda jego lektura :-D

Gość Niezadobrze jest
ja się przyznaję do winy. zresztą z perspektywy to myślę, że całą tę popijawę mogła planować już od dłuższego czsasu patrząc na to, jak szybko w jej głowie zrodziła się myśl, że jesteśmy parą

\"mieszkanie jest w bardzo dobrym miejscu, w dodatku mam cały spory pokój dla siebie praktycznie za grosze.\" :):):) miałeś ... złoty róg, została ci sie jeno przeprowadzka. A rolnicy podobno dostają dofinansowanie z Unii za zaoranie nieużytków:) No i zażądaj obniżki czynszu! W nowyej umowie najmu można także zawarować sobie prawo do wizyt dziewczyny podczas nieobecności właścicielki lokalu. Umowa powinna być parafowana przez twoich rodziców.:) Nie podoba się wizja? Chłopie - wyprowadzaj się nawet pod most - nie czas żałować róży w posatci niskiego czynszu, gdy płoną lasy w postaci roszalałej 50-tki! Szybko!!!!

Szukanie, dzisiaj podbiłam do góry Twoją godną uwagi kafe twórczość, czekam na jakieś podziękowania ;-) P.S. tzn. chyba musze to zrobić jeszcze raz, bo już zginęła :-)

Hahaha, twórczość na tym forum nadaje się do prasy ;), jest równie nieprawdopodobna i pełna konfliktów wewnętrznych 🖐️ Poprawiłaś mi nastrój na cały dzień, dziękuję :D

Gość Niezadobrze jest
też bym się cieszył jakby to była nieprawda

Gość Niezadobrze jest
też bym się cieszył jakby to była nieprawda

pola gdzie ta twórczość? :) Wolę jednak nie doczekać się topików typu archiwum krucjaty. Ja tu tylko wyrażam swoje zdanie, bardziej z altruistycznych pobudek (wiem, nie lubisz takich...) niż dla potomnych :)

Gość zmanierowana krytykantka
tepak z ciebie, ze jestes tuz przed trzydziestka i dopiero od roku studiujesz

Gość Niezadobrze jest
Jestem trochę po 20. może w tytule powinno być 'ponad 20 lat starszą', ale to juz naprawde nie ma wiekszego znaczenia

Gość zmanierowana krytykantka
ma znaczenie. kiepsko to sobie zmysliles. zaden dwudziestoparolatek nie poleci na 50latke

Gość jasmine...
Jest tuż przed 50, może niespecjalnie ładna ale generalnie zadbana i sympatyczna. Jest tuż przed 50, może niespecjalnie ładna ale generalnie zadbana i sympatyczna. :) A może tobie odpowiada?....małolaty lubią starsze!!!!:) Typowy facet, niedojrzały! i sam nie wie czego chce.... bierz nogi za pas, manele pod pache i spie...