Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koalaaa

wejdzcie i poradzcie..

Polecane posty

Gość koalaaa

zatem byłam z chłopakiem prawie trzy lata. nie jesteśmy ze soba już prawie pół roku. wcześniej spotykliśmy się jako znajomy jednak po pewnym czasie przestaliśm. później ośmieszył mnie i poniżył.zaczęłam spotykać się z innym chłopakiem (szybko kończyłam każdą znajomość włącznie z tym chłopakiem) on z inną dziewczyna. jeednak spotkaliśmy sie niedawno. on chce wrócić.. jednak nie wiem czy zdołam wybaczyć mu to co zrobił aczkolwiek sama za nim bardzo tęsknię. nie wiem co mam zrobić....

Gość koalaaa
ja mam 18 on 23. ubliżał mi, wyzywał od najgorszych. tłumaczy się że był pod wpływem alkoholu i tego żałuje. chce układać wszystko od nowa. tęsknie za nim bardzo. brakuje mi go ale zarazem go nie nawidze! jedno silniejsze od drugiego

Do koalaaa przykro mi w takiej sytuacji nie ma mowy o powrocie...alkohol nikogo nie tłumaczy...tu akurat wiadomo jakie są skutki jest prawie w moim wieku a ty dużo młodsza nie gódz się na taki związek pozdrawiam :)

Gość koalaaa
tak wiem że to głupie.. ale nie potrafię tego skończyć...

Gość do koalaaa
to sie już skończyło...

zrob tak, usiadz wieczorem w fotelu, pusc sobie swoja ulubiona muzyke, zrelaksuj sie i pomysl - czy chcialabys byc z kims, kto Cie ponizyl i ublizal Ci? bo na 99%, jesli on wroci, to zrobi to samo. pomysl nad tym, to naprawde pomaga...