Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waska

mam waska szpare?

Polecane posty

Gość waska

hej mam 21 lat chcialam zaczac uprawiac seks z moim chlopakiem i jest maly problem czy mozna miec za waska szparke ?

Gość to nie problem
Mozna, ale nie martw się wkrótce będziesz miała za szeroką :D

Gość tez byłam wąska
Mozna mieć wąską i wcale to nie jest przyjemne. Tez tak miałam i przez pierwsze dwa lata musiałam być mocno podniecona żeby nie czuć bólu. Z czesm jednak się poszerzyłam, a po porodzie to już w ogóle mogę się rżnąć jak bura sucz :) probelm ustapi no chyba że masz na tyle wąska że wcale nie możecie się kochać

Gość waska
no wlasnie mam tak waska ze ciezko mi palec wsadzic no i boli strasznie..kurcze ciekawe co na to moj chlopak to nie jest smieszne nie wiem co robic

Gość Eskimosss
Nie martw się. Napewno się rozciągnie. Wszystko w swoim czasie :) Ciesz się wąską póki możesz :P

Gość aagasdgeG
heh palec ciężko wchodzi?? a przypadkiem nie jesteś po prostu dziewicą i stąd ci tylko jeden palec wchodzi?

Gość Fernando Ramon
Po co zaraz rodzić, umów się ze mną na rżnięcie to ci poszerzę. ;)

Gość kolczyk w jedny uchu
Kurde, mnie nic nie boli, tamponów używam normalnych, mój facet wkłada tam dwa palce a jak przychodzi do stosunku to nie może wejść WOGóLĘ... Nie mieści sie w zadnej pozycji :o a dodatkowo boi sie że mi krzywde zrobi i ma problemy z erekcją we "właściwym" momencie ;(

moj facet ma bardzo grubego i tez mamy problem ze stosunkiem bo nie moze wejsc nawet jak jestem bardzo podniecona :/

Gość fghbnbnhl214524
mi facet powiedział, że jestem wąska i że to fantastyczne :)

pewnie ze fantastyczne :) ja tez jestem waska i ciesze sie z tego ale gdy Twoj facet ma grubego to juz nie jest tak rozowo jak nie moze wejsc :?

Gość A moja ma szeroką
Wiecie jak czytam te komentarze to cieszę się ze moja ma szeroką. Jak można się szczycić wąska szpara skoro nie ma z tego zadnej korzyści, a odbiór przyje mności jest bardzo ograniczony. Naprawde jakbym miał mieć dziewczyne w która nie mogę się zmieścić albo nawet jak sie zmieszcze to ona odczuwa dyskomfort to ja dziękuję. Wole normalne ostre dymanko w kazdej pozycji i w chwili kiedy tego pragniemy niż pół godziny kombinowac żeby go w ogóle włożyc. Jak widac żadna skrajnośc w przyrodzie nie jest dobra

Gość A moja ma szeroką
Usiadłam w niedziele na taborecie i do dziś go nie możemy znaleźć :(

Gość płytkie tez bywają
Z ta płytkością to wcale nie jest takie śmieszne Moja ma dziurę szeroką jak krater A i tak jak ją walę mocno od tyłu to boli ją na dnie pochwy Więc pipka moze być płytka :D

Gość kkkkkkkkkk
ja też mam wąską , i zawsze podczas wsadzania członka odczówałam ból i musiał robic to napawde bardzo delikatnie , zakupiliśmy żel nawilżający z durexa , można go używac z prezerwatywą , i powiem że naprawde pomaga :)