Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyklazabawka

Wybaczylbys zdrade?

Polecane posty

Gość zwyklazabawka

Oto kobieta- ladna, zadbana, fajne dziecko , dom ,rodzina, dbajaca o meza na kazdym polu - dobry sex, kolacje we dwoje, humor - i nagle- spada na nia wiadomosc - maz od lat podrywa nastolatki... wybaczyc, wyrzucic... czy moze zaakceptowac?

Ja bym nie wybaczyła. Jednorazowy wyskok mogłabym jeszcze zrozumieć, ale jeżeli robił to od lat, chyba nie...

Gość ja chyba też nie
jak robi to od lat, to raczej nie przestanie.... a jeśli potrafił bez trudu oszukiwać w jednej dziedzinie, jaką masz pewnośc, że nie robi tegotakże w innych? ...jednorazowy wyskok można jeszcze jekoś przezyć.... w zalezności od okoliczności oczywiście....

Gość zwyklazabawka
najgorsze,ze przez te lata zapewnial o milosci , wiernosci, byl idealny, jak w bajce, az nie do wiary... a tu nagle... tyle lat, tyle marzen, tyle, tyle wszystkiego runelo... dlaczego facecie sa tacy okrutni...

Gość fewfwf
może utrzymałabym fikcję małżeństwa dla swojej wygody ale na pewno przestała rozmawiać, wyjeżdzać razem, martwić się o niego i takie tam przygotowywałabym też rozstanie na zawsze nie chcę być z kimś kto ma względy dla innej kobiety

Gość zwyklazabawka
tylko to tak boli, czlowiek traci wieare w siebie, patrzy w lustro widzi starsza o klika lat od jego kochanek, zaplakana twarz, pierwsze zmarszczki, ma na glowie dom , dziecko , prace, ma upadle marzenia i pytanie- w czym zawinilam, ze tak sie stalo?

Gość luiza006
Jak to robi notorycznie to oczywiscie ze nie-kopiec kreta i wy...a tak na marginesie uwazam,ze" Gejsza" to bardzo fajna osobka jest-pozdrowionka dla Ciebie:-)