Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama w potrzebie

Kto może niech pomoże

Polecane posty

chyba dzis juz autorki nie bedzie jak pisala byla na internecie u kolezanki:(

Gość wiem ze
ale podala meila mozna napisac do niej ja tez musze poszperac w szafach mam dzidzie ale mniesza od niej wiec potrzebuje ubranek ale moze kolezanek popytam

Autorko ja mam młodszą córeczkę więc ciuszki mam mniejsze:( ale mam nadzieje że nie masz nic przeciwko jeśli skopiuje twoją prośbę i wkleje na topki w którym zazwyczaj się udzielam może któraś z tamtych mamuś pomoże. Pozdrawiam gorąco

moj syn co prawda ma 2 i pol miesiaca ale mam duze ciuszki 6-9 mies bo on jest duzzzy:) potrzebuje tylko adres tylko paczuszke wysle dopiero za 2 tyg poniewaz jestem w anglii:) ale nie zapomne:)

Gość mama w potrzebie
No nie wiem czy te wszystkie mądre mamusie było by stać na to żeby placic miesięcznie 700-800 zl za prąd za ogrzewanie i mieć w domu 20 stopni bo trzeba było grzeać oszczędnie inaczej placilibyśmy po 1500zł których nie mamy.Córka może nosić tylko orginalne pampersy bo od innych pieluszek ma uczulenie a zuzywa okolo 2-3 paczek miesięcznie nie jest karmiona piersią tylko Humaną miesięcznie schodzi około 7-8 kartoników co daje wydatek żędu 250 zł.I nie wiem czy jak byście miały max 1400zl na miesiąc to byście dały radę.A takiego rachunku za prąd nie mogłam przewidzieć bo zostaliśmy niejako przymuszeni do mieszkania w tym mieszkaniu.Mieliśmy mieszkać w domku i tam za ogrzewanie kupując węgiel wydałabym miesięcznie 300-350zł i miała 23stopnie w domu. Proszę was jeśli nie macie nic mądrego do napisania to nie piszcie wogóle.Województwo w jakim mieszkam to warmińsko mazurskie.Jeśli ktoś chce pomóc proszę o wiadomość na meila bo na to forum już nie wejdę bo przykro mi się robi jak ktoś po mnie tak jedzie.Jak bym nie musiała to bym o pomoc nie prosiła.Znajomi mają dzieci w tym samym wieku lub mlodsze więc nie mogą mi pomóc.Pozdrawiam wszystkie dobre i wyrozumiałe mamy.

Gość mama w potrzebie
Potrzebne mi są głównie ubranka (bluzeczki, body kr. i dł. rękaw, śpoichy, rajstopki) wózek mam.

Gość mama w potrzebie
Ponawiam moją prośbę o ubranka.

czesć mamo w potrzebie- hmmmmm ja mam jeszcze pare ubranek ale juz tak pod jesień zimę- mam też sporo bodziaków- ale o bodziakach ni nie pisałaś :P ;) wiesz co za jakieś 2 tyg pozbieram i przesle to jeszcze co mam najwyżej bęziesz miała juz na zapas

Gość mama w potrzebie
Będę bardzo wdzięczna za każde jedno ubranko.Body też są mi potrzebne.Ubranka jak będą większe i na inną porę roku to nic poleżą poczekają mam gdzie składować. Ogólnie potrzebuje ubranek a co będie to będę zakladadą pomoc dziękuję.

Gość Justynaaaaaa
pisała o bodziakach......

Gość mama w potrzebie

Gość mama w potrzebie

Gość mama w potrzebie
ike jakiś czas temu pisałaś że masz do oddanie ubranka byłabym wdzięczna za przesłanie mi ich mogę pokryć koszt przesyłki.