Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filipinka88

Po porodzie problemy z seksem!

Polecane posty

Gość Filipinka88

Witam czy któraś miała podobny problem do mojego a mianowicie problem za współżyciem?Córcia ma już prawie 8 miesięcy a ja nadal odczuwam ból podczas stosunku.Czy to normalne?Czy może to byc wynikiem złego nacięcia krocza?Dodam że po zdjęciu szwów cztery środkowe mi się rozeszły trzymały tylko dwa te strategiczne.Dośc długo czekałam aż się to zagoii około 3 miesięcy.

Gość ndjks
ja jestem 5 m-cy po porodzie - penetracja sprawia mi straszny bol - jestem po prostu zle zszyta - pogadaj ze swoim lekarzem to sie da naprawic

Może jesteś za mało nawilżona???? Jeśli tak to kup sobie żel nawilżający do strefy intymnej.

Gość forla
Mi podczas porodu popękała szyjka macicy i mi ją zszywali.Po jakimś czasie szwy sie rozpuściły ale została pętelka. Każde próbowanie współżycia po dwóch miesiącach to było jakby ktoś mnie żywcem kuł igłą w środku :( Niby wszystko zagojone ...mąż dostawał wścieku jak go wyrzucałam jak poparzona w momencie porządnego ukłucia :) W końcu jakoś po 3 miesiącach wysikałam tą cholerną pętelke i życie wróciło do normy :)

Gość Filipinka88
Próbowałam już różnych żeli ale za prawie każdym razem czyję się tak jak by mi się miało wszystko porwać czasem się uda jekieś małe fiki-fiki.Mi się szwy nie rospuściły miałam ściągane nawet te samorozpuszczalne bo mój organizm nie toleruje ich.