Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESSICCCAAAAAAAAAA

sex bez zobowiazań

Polecane posty

Gość JESSICCCAAAAAAAAAA

Poznalam rok temu pewnego chłopaka, byl on wowczas w związku z inną.,.. przyszedł mnie pocieszyc po innym i przespalismy się ze sobą,myslalam wtedy,ze zerwie z tamta i zacznie byc ze mną a on nie zerwal...po jakis kilku miesiącach ona z nim zerwala, ale on nie robil zadnego kroku aby byc ze mną , co jeszcze-umawial sie ze mną,ze np,przyjdzie mnie odwiedzic i podczas tych jego"odwiedzin uprawialismy sex.. on to chyba chce traktowac jako bez zobowiązan... chcialabym z nim byc, podoba mi sie, ale nie wiem czy ja mu się podobam... czy tylko zalezy mu na jednymn?ale w sumie gdybym go nie podniecala i mu sie nie podobala to nie spałby ze mnA? dziewczyny, prosze o rade, i mam 23lata. wiec nie jestem małolata.

Gość dfsf
A po co ma sie wiazac z dupodajka? :o

Gość Tefinerk
Małolatą nie jesteś wiekowo, ale masz takie myślenie.

Gość Sandrunia25
Moje zdanie! On leci tylko na Twoją d.... Jak najszybciej daj sobie z nim spokój. Jeśli jesteś mądrą, inteligentną i szanującą się dziewczyną daruj sobie jak najszybciej tego gościa! Napewno znajdziesz kogoś kto będzie na Ciebie zasługiwał.

Gość Katowice miasto jedno na 100
a mi sie wydaje ze jestes tylko dla niego w jakis sposob zabawką ! on nie traktuje tego powaznie. sypia z toba, uprawia sex byle by sie zadowolic.poniekad na pewno jest cos w tym ze musisz go w jakis sposob krecic bo przeciez nie robil by tego z kims kto go nie podnieca. ale.

Gość JESSICCCAAAAAAAAAA
SANDRUNIA25, dzieki,ze chociaz Ty jedna odpisalas mądrze.. .

Gość dfsf
" Jeśli jesteś mądrą, inteligentną i szanującą się dziewczyną" jesli zadaje takie glupie pytania i daje dupy to na pewno nie jest "Napewno znajdziesz kogoś kto będzie na Ciebie zasługiwał." zasluguje, na takiego samego szmaciarza

koles ci sie podoba i dajesz mu sie wykorzystywac seksualnie, jestes dla niego jak dmuchana lala i tyle dla niego znaczysz, olej go i znajdz sobie innego, pozdrawiam

Gość JESSICCCAAAAAAAAAA
Mialam nadzieje na slub, a tu chyba kicha, kolejny ktory potraktowal mnie jak dziwke...

Gość JESSICCCAAAAAAAAAA
wont podszywaczom

Gość Sandrunia25
Jakby nie patrzeć dziewczyny są naiwne i wierzą,że jednak facet jest w porządku a nie leci na jej tyłek. Napewno niejednej z nas przytrafiła się taka historia i nie ma co od razu osądzać! Raz się dziewczyna przejechała i jeśli szanuje siebie drugi raz tego samego nie zrobi!

Gość Hermenegilda mała
Owszem, przejechała się, ale nie raz... A może to on na niej pojeździł... Kto to trafi za młodymi... :)

Zawsze nalezy słuchać PANI MARTY pozdrowienia dla obu PAŃ

Gość Fernando Ramon
Pani Marto, on jaj sobie z Pani robi, toż gada Pani takie bzdury...

Rzadkim jestem gościem na tym forum jeszcze rzadziej pisze ale PANI nalezy do tych co jeszcze madrze piszą Takie jest moje zdanie

38PI ----> dzieki 😘 meksykanski roman -----> szkoda ze tu nie mozna narysowac takiej buzki z wyprostowanym srodkowym palcem od prawej raczki, bo bym ci ja wlasnie narysowala :O

Gość fajna...
ej ja też mam taką sytuację z chłopakiem, co prawda jestem młodsza, dużo młodsza, ale zaczyna być spoko i mamy szansę :)