Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliszja687

boli..

Polecane posty

Gość aliszja687

nie mam juz sily dlaczego to tak cholernie mnie boli moze cos ze mna ejst nie tak.. kochalam sie z chlopakiem z 15 razy w ciagu jakiegos pol roku i zawsze sprawia mi to okropny bol po prostu tragedia ;( co robic ;(

Gość kolczyk w jednym uchu
ciesz sie że wogóle sie kochacie ;( mój nawet nie może we mnie wejść bo sie nie mieści ;O a do tego przez to sie stresuje że mi coś zrobi jak na siłę spróbuje ima problemy z erekcją.... Wstyd sie przyznac ale liceum to my już dawno skonczylismy a takie problemu ;O ale życie...

Gość azzzdaa
u mnie dokladnie to samo........ ech ;(

To zapewne nie problem w kroczu ale w głowie. Najprawdopodobniej przykład tzw. pochwicy. Rozdziewiczona kobieta ma problemy z bezbolesna penetracją. Oprócz pomocy seksuologa, proponowałbym zmianę partnera na bardziej doświadczonego i mającego odpowiedni poziom wiedzy. Kiedyś miałem taka partnerkę, która po dłuższej przerwie miała bolesne problemy. Systematycznie używana nie zauważała dolegliwości. Postępowanie partnera też nie jest bez znaczenia. Jak by nie patrzył, to kobieta jest t a, kóra daje swoje ciało i trzeba być delikatnym kiedy tego wymaga sytuacja, a brutalnym (w miarę), kiedy Ona tego oczekuje.

Gość aagasdgeG
jeśli jesteś całkowicie zdrowa to przyczyną może być używanie prezerwatyw, mnie zawsze boli jak to robimy z prezerwatywą :/

Gość aagasdgeG
z tymi pieszczotami to różnie bywa, potrafimy np przez godzinę się miziać, no już dłużej nie możemy :P i buh znowu boli... mówię że to wina prezerwatywy :/

Nie wiem z czego ten ból wynika ale przyczyną napewno nie jest prezerwatywa. Powinnaś aagadgeG pójść do ginekologa.

Gość dziwek
jak wszystkie jesteście dziewice to się nie martwcie o to, wystarczy że facet założy na siebie tą nakładkę durexa, albo posmaruje się żelem od durexa pojedzie każdą z was najpierw powoltku potem troszkę szybciej i macie niezły sex, a potem już z niego będziecie schodzić tylko przy bólu końcówki pochwy, lub przy miesiączce a tak to będzie ostry i przyjemy sex polecam żele, wydatek rzędy 15zł ale bierzcie zwykły durex żel nie ten czerwony ognisty bo jest problematyczny i zazwyczaj kobiety to boli bo on rozpala w środku pochwę polecam...:) i wiecie jak to jest musicie to spróbować!!!!

Gość Spróbuj..
Kupcie nawilzacz-- on pomaga naprawde

Gość aagasdgeG
od mojej pani ginekolog się dowiedziałam że to pewnie przez używanie prezerwatywy, bo: 1) niektore dziewczyny sa uczulone na latex 2) z prezerwatywą trzeba większego nawilżenia jednak, bo to nieprzyjemna guma