Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

moi rodzice oszaleli///

Polecane posty

moi rodzice oszaleli;/ odkad zaczelam miesiaczkowac mam nieregularny okres (czyli jakies 3 ,4 lata) i tak po prostu jest - spoznia mi sie o 2 miesiace, czasem tego dnia co powinien co jest, czasami pozniej... dzisiaj mi z wielka powaga oznajmili ze za*ebia mojego kumpla bo jestem w ciazy i idziemy do gina niedlugo;/ oni sa jacys powaleni, w zyciu nie widzialam nawet h*ja na zywo a oni mi o jakiejs ciazy gadaja, chore, juz nawet nie wiem co mam im powiedziec, brak mi slow...

wec powiedz jej ze nie ma prawa cie zaciagnac do gina bez twojej zgody bi ty na badnie jej nie wyrazisz i sie przejdziecie na darmo, nawet jak jestes nieletnia to nie ma prawa cie ciagnac do gina a gin jej cokolwiek powiedziec to 1 rzecz, po 2 lepiej idz do gina bo 4 lata nieregularnych miesaiczek to moze byc cos powaznego... 3.powiedz im zeby sie uspokoili bo masz tylko rozregulowany cykl a jak nie wierza to trudno ... twoja dupa twoje zycie... ile masz lat?

nie nie zagladaja mi do majtek;/ ale normalnie rozmawiam z mama o tych sprawach i chyba jest zorientowana kiedy mam okres a kiedy nie. na poczatku (to znaczy ostanim razem) zartowali mowiac ze jestem w ciazy itp itd. ale teraz przesadzili, byli calkowicie powazni. powiedzieli ze musze isc bo NA PEWNO jestem w ciazy. rozumiem ze sie martwia ale to juz przesada, nigdy w zyciu nie wrocilam do domu pijana, nigdy nie zrobilam im jakiegos numeru i dobrze wiedza ze jeszcze nie uprawialam seksu a mowia takie glupie rzeczy. nie dalam im powodu do braku zaufania. przykro mi jest kiedy mowia tak jakby mieli mnie za jakas puszczalska, ktora daje na lewo i prawo...

jest ktos tu jeszcze? ludzie, co ja mam im powiedziec, rece mi opadaja jak slysze te wyklady;/

To w takim razie naprawdę dziwię się Twoim rodzicom, że w ten sposób z Tobą rozmawiają. Nie wyobrażam sobie, że moja matka mogłaby do mnie wyskoczyć z podobnym tekstem....

Całe szczęście moich to totalnie wali :classic_cool: od czterech lat mam nieregularną miesiączkę z przerwami na 3-4 miechy :classic_cool:

na poczatku byly z tego zarty, ze niby w ciazy jestem bo zawsze mi sie spoznia okres... ale teraz bylo to przegiecie i naprawde sie wkurzylam. ciekawe co by powiedzieli gdybym naprawde byla w ciazy, pewnie nie byloby im tak wesolo;/ w ogole sobie nie wyobrazam jak oni moga myslec ze moglam juz to robic - gdybym naprawde to robila to chyba by mnie zamordowali wiec po co takie glupie odzywki...;/

naprawde ci zazdroszcze Arya bo nienawidze rozmawiac z rodzicami o seksie itp sprawach, bo po prostu glupio sie czuje. gdyby rozmawiali ze mna o tym od zawsze to byloby inaczej, a dowiedziec sie wszystkiego musialam od kolezanek bo sie wstydzili.. jak sie wstydzili to niech teraz maja stracha przez niechciana ciaza;/

Ja NIGDY nie rozmiawiałam z rodzicami o seksie, troszeczkę z mamą o miesiączce, ale mama raczej niechętnie ze mną o tym rozmiawiała. Ja za to mam przejebane jeśli chodzi o wyścia z domu :classic_cool: ale to juz co innego.

o miesiaczce tez dowiedzialam sie od kolezanek, a pozniej wszystkiego dokladniej w szkole od higienistki. nigdy mi o tym nie mowili, zero tematu a teraz z takimi tekstami mi wyskakuja;/

najlepsze jest to że moja matka prowadzi wychowanie do życia w rodzinie w szkole :D