Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość materia de

wszystkiego brak

Polecane posty

Gość materia de

Cześć, przyznam sie, ze coraz czesciej mam doła i trace wiare w to, ze uloze sobie zycie. Mam 40 lat. Czy sa na forum osoby podobne do mnie bez dzieci i meza?

masz dola i tracisz wiare....mysle ze jest odwrotnie tracisz wiare i dlatego sie dolujesz... Patrzysz na uciekajacy czas jakbys miala 65 a tak nie jest Wiec glowa do gory i zacznij korzystac z zycia nad dolami bedziesz sie zastanawiac po 60ce.....chociasz bedzie Ci szkoda na to marnowac c

Nie trać wiary.Całkiem to jest realne,że możesz sobie ułożyć życie.Co to jest 40 lat?Ludzie po 80-tce pobierają się....... A dzieci?Zawsze możesz przeprowadzic adopcję.

Gość materia de
Tak mowicie? jak patrze na kolezanki, ktore maja juz duze dzieci, a przyjaciolka niedawno urodzila w podobnym do moim wieku czuje jakby juz wszystko bylo za mna. Myslicie, ze 40 to nie duzo?

heheh pewnie ze nie !...nie bez powodu powiedzial ktos ze zycie zaczyna sie po 40 wiec nie panikuj ......masz kupe czasu przed sobą wiec go nie marnuj na dolki ;)

Gość materia de
oki dziekuje Wam. W sumie nie jest mi źle, jestem wolna jak elektron, no ale ten czas i to macierzynstwo mnie doluje, no bo faktycznie meza albo niemęza to mozna miec w kazdym wieku.

No widzisz ?! i z takim wlasnie podejsciem mozesz smigać przez zycie :) .....powodzenia a o dolkach zapomnij ;)

Gość materia de
❤️

OOO, kabel, dawno Cie nie słyszałam ;) Kobieto, czterdziecha to piękny wiek, jeszcze wszystko zdążysz :D Popatrz na to inaczej - są tacy, którzy by duzo dali za chwilę bycia takim elektronem ;) Głowa do góry i bierz zycie

Gość materia de
o mi nie wyszla ;) no juz sie lepiej czuje Dobranoc Wszystkim!

Gość materia de
Dziekuje poszlaola masz racje, to tez prawda niestety. Papatki.