Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fokunda

pokój dla dziecka

Polecane posty

Niedługo spodziewam się dziecka i planuję teraz pokój dziecięcy, kolory, mebelki itd... czy moglibyście pomóc mi troszeczkę i podpowiezieć jakie firmy robią ładne mebelki, a najlepiej całe komplety mebli dla dzieci, może macie jakieś ciekawe pomysły co do urządzenia takiego pokoju? będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi i maluszek także:)

Gość rada faceta
Zanim dziecko nie przyjdzie na świat to radzę: nie rób nic i żadnych przygotowań ,

nie bądźmy przesądni, jestem bardzo blisko rozwiązania, więc czas najwyższy przygotować już gniazdko;) z dnia na dzień nie da się tego zrobić, a nikt przecież nie będzie malował pokoju i składał mebelków jak dziecko będzie już w domu, więc liczę na jakieś propozycje, pomysły, linki mile widziane:)

Gość kaczorrr
meble proponuje najzwyczajniejsze na swiecie, uniwersalne, zeby potem za 10 lat nie było potrzeby wielkiej wymiany; mój ulubiony sklep z meblami to ikea co do kolorów - jakiś budyniowy, może z jedną scianą zieloną , bo zielony uspokaja

a czy w Ikei mają całe takie komplety? nie chciałabym kupować mebli na sztuki, bo kompletowanie tego wszystkiego, to dodatkowy czas... i czy meble z Ikei wytrzymają tyle lat? bo łóżeczko na pewno będzie trzeba później zmienić, ale pozostałe chciałabym, żeby słyżyły dłuższy czas...

No i zapadła cisza... Podjęłam już decyzję co do kolorów, będzie pastelowo, delikatnie, a konkretnie biały, żółty i błękitny:) Teraz szukamy mebelków, najchętniej w kolorze białym, żeby to ładnie razem wyglądało. Myślicie, ze te kolory będą odpowiednie?