Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granulat w proszku

Czy zdecydowałabyś się na drugie dziecko....

Polecane posty

Gość granulat w proszku

tylko dlatego, że pierwsze jest chore i potrzebny np. przeszczep? jakie są wasze opinie na ten temat?

Myśle ze to nie temat ktory mozna rozstrzygac nie bedąc w takiej sytuacji... pewnie gdyby taka sytuacja miala miejsce zastanawialabym sie gfleboko i rozwazyla wszystkie za i przeciew i nie wiem jaką decyzje bym podjęla...

Gość kurcze co za temat
pewnie ze bym sie zdecydowala o ile nie bylo zadnego zagrozenia ze druzgie dziecko tez moze byc chore

ja się zdecydowałam, nie miałam wyjścia, nie miałam czasu czekać, bo akurat czas w takich wypadkach jest bardzo zwodniczy.

Gość mama czwórki
zdecydowanie TAK

zdecydowanie tak? ja miałam mnóstwo wątpliwości, ale wyjścia nie miałam. Obawiałam się, nawet bardzo. Jednak stwierdziłam, że jak nie zaryzykuje, to później mogę słono tego żałować.

Ciężki temat... Jeśli by nie było innego wyjścia z tej sytuacji (przeszczep w Polsce, za granicą) to bym pewnie się zdecydowała .Ale byłoby wielkie ALE.A co będzie gdyby te drugie też było chore??? to wtedy zdecydować się na trzecie??? Najlepiej nie mieć takiego problemu i najlepiej nie zastanawiać się co by się zrobiło bo często emocje itd robią swoje.