Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krawatka_mała

wakacyjne staranka

Polecane posty

musze cos z tym zrobić chyba zaczac jesc wiecej owoców warzyw surowych nie lubie

dziabong to naprawde nie masz sie czym przejmowac...jestem pewna ze az tak zle nie wygladasz...ja mam 176cm wzrostu i waze 51kg...i czesto nie moge znalezc dla siebie ciuchow...bo albo za szerokie albo za krotkie rekawy:/a jak szlam na studniowke to sukienke musieli mi szyc na miare...moj narzeczony to mi nie dawno powiedzial ze bardzo mu sie podobalam jak bylam w ciazy...bo bylam wtedy taka fajna pulchniutka...:)a teraz znowu same kosci...

ja tez wazylam okolo 73 kg a potem tarczyca zaszwankowała i efekty są takie :P

hehe tak jakos...moja narzeczony zawsze mowi do mnie malutka...tak wiec jest malutka i inicjaly...:P

Gość eiveee
e tam... schudniemy po ciązy ;)

malutka - piszesz narzeczony to kiedy ślub?? jakies plany czy tylko ta go nazywasz?

Gość eiveee
a potem założymy topik : odchudzanie po ciąży ;) ja na razie uciekam do domu 🖐️

Gość eiveee
to jeszcze na na dchodne się pochwalę, że ja też jestem stosunkowo młoda mężatka - niecałe 5 miesięcy :)

hehe...evieee popieram...nie ma teraz co sie przejmowac...bo to nie wskazane...:)

narzeczony juz jest...jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy to chcielismy wziac od razu slub ale jak sie dowiedzialam ze ciazy nie ma to jakos to zepchnelismy na boczny tor...no i jak narazie nie myslimy o tym...a czemu to sama nie wiem...na dzien dzisiejszy myslimy caly czas co tu zrobic zebym jak najszybciej zaszla w ciaze...

no to gratuluje mlodym parom...:)ja to sama nie wiem czego chce bardziej...czy dziecka czy slubu...

Gość Eivee
helo :) rano jak zwykle full roboty miałam ;) ale cieszę się, że jutro sobie pospię :) a lat mam 31.

wiecie co dziewczyny... ja dopiero dzis zaczailam ze w tym miesiacu mialam jakos krotko @, zawsze mialam cale 7 dni a w tym miesiacu tlko 4dni i to tez tak nawet nie odczulam ze mam ta@...hmm...dziwne...

Gość Eivee
Malutka a jest jakaś promocja polsatu? Serio pytam .. bo chcemy coś kupić Dal mnie brzuch coś zaczyna boleć, a do tego wykańcza mnie mój PMS :O konia z kopytami bym zażarła 😭

przy zakupie pakietu co najmniej podstawowego(czyli pakietu familijnego za 37,90) masz miesiac gratic pakietu super fil...czyli taki ful pakiet...bo tam w tym pakiecie super film sa wszystkie programy...:)