Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krawatka_mała

wakacyjne staranka

Polecane posty

ja badania mialam nie dawno robione...tak wiec jest wszystko w porzadku...a tak ogolnie to oprocz kwasu foliowego jem duzo warzyw z reszta jak zawsze...

nie ma - poszla się starac :-P ja miałam badania jakies 3 miesiace temu i mialam za mało sodu - lekarz był zdziwiony ... reszta ok - musze tylko do endokrynologa iść...

ja z tarczyca mam wszystko w porzadku... hehe a to dobre ledwie zalozyla topic i juz poszla sie starac...:) a tak apropo skad jestes dziabong??

ja jestem z Prabut...to takie małe miasteczko nie daleko Malborka...a teraz obecnie jestem w pracy...ale z domu tez bede klikac...:)

a Ty gdzie pracujesz?? ja jestem przedstawicielem polsatu i tak sobie siedze...i pracuje:D od czasu do czasu wpadnie jakis klient...i tak mija dzionek:)

Gość Eivee
można do Was się przyłączyć? ;) ja już się staram, chociaz mało intensywnie, bo "coś" zawsze mi stoi na przeszkodzie. A to choroba, a to wyjazd.

Gość Eiveee
kwas foliowy łykam. Mam już jedno dziecko - syna lat 12. W zeszłym roku brałam pół roku clo - bezskutecznie. Teraz od Nowego roku przez 4 miesiące znowu - i znowu bezskutecznie :(

Gość Eiveee
i jedno poronienie tez mam juz za sobą :( pracuję. Tyle o mnie ;)

Eivee bardzo mi przykro🌼 mam nadzieje ze bardzo szybko nam sie uda byc mamusiami...w Twoim przypadku po raz kolejny a u mnie po raz pierwszy...:)

otulona no to nieźle :-) no myslimy nad dzieckiem - mówiłam o tym dawno mąz sie juz doczekac nie umie - sama wiesz dlaczego :-( a poczytam o tym specyfiku - ja się boje takich rzeczy - mnie juz nioc nie idzie 4 miechy na silowni i aerobiku skutek mizerny :-(

otulona - masz jeszcze linka do tamtego tematu? musze coś sprawdzić :P

kiedyś próbowalam - zdrowo - ale mimo wysiłku fizycznego walki po kilka godzina na siłowni (czytaj aeroby) i na aerobiku - dokladnie 4 miechy walki spadlo pare kg nie pamietam ile chciałąm sprawdzić ale topic mi gdzies zaginal :-(

musiałabym troche zrzucic przed ciaza ale im wiecej mowie ze nie bede jesc tym gorzej to wychodzi

ja w sumie bym bardzo chciala przytyc...bo mam mala niedowage...ale to tylko pare kilo...moja przyjaciolka tez chce schudnac...i dzis ma wizyte u dietetyczki ciekawe co jej powie...a ile wazysz jesli mozna wiedziec...ja waze 51kg....

Gość Eiveee
przyznam się, że ja też mam dylemat wagowy :O chciałabym schudnąć, ale boje się, że to może odbic się na ciązy i dziecku. Teraz nie jem słodyczy, staram się nie łączyć węgli z białkiem i codziennie jeżdżę na rowerku.

ja waże bardzo dużo - 88 kg rozmiar 44 -46 44 małe 46 na drugi dzien noszenia za duże... ja mam chyba dużo wody w organizmie - bo jak widze po kolezankach to one waża mniej a mają o wiele gorsze figury :-(

Gość Eiveee
ja dobre 75kg i mam dokładnie takie samo wrażenie jak Ty Dziabong. Brzucha to nie mam prawie wcale, tylko tyłek szeroki :O

dziabong moja przyjaciolka wazy 88kg na 152 wzrostu...tak wiec ona ma otylosc i to porzadna...jesli masz wiecej wzrostu niz moja przyjaciolka to nie jest z Toba az tak zle...glowa do gory...cos na to poradzimy...nie martw sie...:)

Gość eivee
przeważnie 42. albo L

Gość eiveee
a ja całe 165cm :) wielkolud ;)