Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamcia83

Bardzo denerwujące reklamy wyskakujące na forum

Polecane posty

Czy moderatorzy nie mogą zrobić coś z tymi reklamami wyskakującymi na forum, w dodatku takiumi których albo nie da się zamknąć bo nie ma krzyżyka albo uciekając Ci po całej stronie, zjadając ostatnie resztki Twojego dobrego humoru. Do reklamy nie powinno się zmuszać,niech już są, ale takie któe mozna szybko wyłączyć i zamknąć. Trafia mnie coś jak po raz n-ty nie mogę przeczytać całego postu bo jakaś tubka z witaminkami mi przeszkadza, albo fioletowe i inne bobki reklamujące telefony latają mi przed nosem, no odechciewa się wszytskiego!!!!!!!!!

podpisuje sie pod tym,jak mam cos napisac,a wyskocza mi reklamy ktorych sie nie da zamknac to...poprostu zamykam strone i nic nie pisze!!!!!!

Gość czyste auto to podstawa
Może byscie wzieły pod uwage ze to forum chyba musi jakos zarabiac a wstawienie reklamy nie jest za darmo!!!!!

a ja sie zastanawiam jak sie oplaca firmom placic za reklamę ktorej i tak nikt nie oglada tylko zamyka wkurzony :D:D:D Mozecie pisac sobie ze cos i tak tam wpada w oko... mnie nic nie wpada... moze jestem dziwna ale naprawde nie zauwazam tych reklam po bolkach i nie wiem o czym one sa... a jak jakas mi sie otworzy na srodku strony to ja ze zloscią zamykam i z premedytacją na nią nie patrze :D:D:D:D

Gość a ja mam sposoob
instalujecie sobie opere jako przegladarke internetowa. Wchodzicie w narzędzia-->szybka konfiguracja---> włącz obsluge wtyczek (tzn trzeba wylączyc i problem reklam raz na zawsze rozwiązany. polecam

Gość upsa
fakt-te co sie nie daja zamknac sa denerwujace

a ja mam sposób - też mam operę i nie wiedziałam o otym, właśnie zrobiłam to o czym pisałaś i... NIE MA REKLAM!!! Dzięki bardzo i polecam Operę - taka mała reklama hehehe